Pääkäyttäjän määrittäminen

Tämä ohjeaihe on tarkoitettu käyttäjille, jotka asuvat omistamassaan asunnossa tai kiinteistössä taikka käyttävät sitä ja jotka ovat KONE Residential Flow -järjestelmän pääkäyttäjiä kyseisessä asunnossa tai kiinteistössä.

Käyttäjien määrittäminen on KONE Residential Flow -järjestelmän käyttöönoton viimeinen vaihe.
    • 1.
      Avaa sähköpostikutsu.
      KONE Residential Flow -hallinnoija lähetti sinulle sähköpostikutsun. Kun etsit sähköpostikutsua, käytä hakusanoja "KONE Flow" ja tarkista roskapostikansiosi. Ellet löydä sähköpostikutsua, ota yhteys hallinnoijaan.
    • 2.
      Avaa sähköpostikutsussa oleva aktivointilinkki ja aseta tilillesi salasana verkkosivulla.
    • 3.
      Lue tietosuojalauseke ja käyttöehdot ja hyväksy ne valitsemalla valintaruutu.
    • 4.
      Avaa KONE Flow.
    • 5.
      Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
    • 6.
      Suorita ohjattu asetustoiminto:
      • A.
        Rekisteröi älypuhelimesi avaimeksi, jolla voi avata ovia.
      • B.
        Rekisteröi tägisi kirjoittamalla sen nimi ja sarjanumero.
      • C.
        Yhdistä älypuhelimesi ovipuhelimeen.
      • D.
        Valitse VALMIS.
        Voit nyt käyttää KONE Residential Flow ‑järjestelmää.
      • i
        Huomautus: Ohjatun toiminnon vaiheet määräytyvät käytettävissäsi olevien ominaisuuksien mukaan.
      • i
        Huomautus: Pääkäyttäjänä olet vastuussa kiinteistösi käyttäjien hallinnasta ja kulkuoikeuksista.
      • i
        Huomautus: Hallinnoijalla on oikeus hallita käyttöoikeuksiasi. Jos hallinnoija poistaa profiilisi, myös kaikki luomasi käyttäjät poistetaan.