En pysty rekisteröitymään KONE Flow -sovellukseen

Varmista, että olet aktivoinut KONE Flow -tilisi hallinnoijan tai pääkäyttäjän lähettämällä sähköpostikutsulla. Ellet ole saanut kutsuviestiä, ota yhteyttä hallinnoijaan. Tarkista antamasi käyttäjätunnus ja salasana sekä älypuhelimesi internetyhteys. Voit testata internetyhteyden avaamalla jonkin verkkosivuston. Jos olet unohtanut salasanasi, katso salasanan vaihto-ohjeet ohjeaiheesta KONE Flow -salasanan vaihtaminen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä hallinnoijaan.