Video-ovipuhelun vastaanottaminen

Ennen kuin aloitat: Varmista, että älypuhelimeen on asennettu KONE Flow, siinä on internetyhteys eikä se ole mykistettynä eikä häirinnän estävässä tilassa. Testaa internetyhteys muodostamalla yhteys johonkin verkkosivustoon, esimerkiksi www.kone.com.

Kun joku soittaa sinulle ovipuhelimesta, älypuhelimessasi näkyy puheluhälytys. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ovipuhelujen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.

• i
      Huomautus: Videon laatu määräytyy verkon laadun mukaan. Nopea yhteys, esimerkiksi Wi-Fi tai 4G, antaa parhaan käyttökokemuksen.
    • 1.
      Vastaa puheluun napauttamalla Puhelu-painiketta.
      Käännä mobiililaite vaakasuuntaan, jotta videokuva on suurempi.
    • 2.
      Voit hylätä ja lopettaa puhelun napauttamalla Lopeta puhelu -painiketta.
    • 3.
      Voit ottaa valokuvan vierailijasta napauttamalla kamerakuvaketta.
      Ovipuhelimen kamera ottaa kuvan.
    • i
      Huomautus: Lukitussa iOS-laitteessa täytyy tehdä joitakin lisätoimia, ennen kuin KONE Flow -videopuhelun voi avata. Lisätietoja on ohjeaiheessa Oven avaaminen vierailijoille ovipuhelun aikana.