Täytyykö KONE Flow -sovelluksen olla auki, jotta voin vastaanottaa ilmoituksia esimerkiksi saapuvista ovipuheluista?

Saat ilmoituksen saapuvista puheluista, jos älypuhelimen tai tabletin internetyhteys toimii etkä ole kirjautunut ulos sovelluksesta. Et kuitenkaan saa ilmoitusta saapuvista puheluista, jos olet ottanut Älä häiritse -asetuksen käyttöön älypuhelimessasi tai poistanut ovipuhelut käytöstä KONE Flow -sovelluksessa. Lisätietoja ovipuhelujen käyttöönotosta ja käytöstäpoistosta on ohjeaiheessa Ovipuhelimen asetusten hallinta. Saat laitevalmistajalta lisätietoja siitä, miten voit ottaa Älä häiritse -asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä älypuhelimessasi.