Käyttäjän kulkuoikeuksien hallinta

Pääkäyttäjät ja alikäyttäjät, joilla on hallinnoijan oikeudet, voivat lisätä ja poistaa kiinteistönsä KONE Residential Flow -käyttäjiä.

Käyttäjien lisääminen

• 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Valitse Käyttäjät.
    • 3.
      Valitse Lisää käyttäjä... sen kiinteistön kohdalla, johon haluat lisätä uuden käyttäjän.
    • 4.
      Kirjoita käyttäjän nimi ja määritä kulkuoikeudet rakennuksen oviin.
      • i
        Huomautus: Käyttäjät, joilla on hallinnoijan oikeudet, saavat aina kulkea kaikista ovista.
    • 5.
      Määritä liukusäätimillä toiminnot, joita käyttäjä saa käyttää:
      KONE Flow – rakennuksen kulkuoikeus KONE Flow -sovelluksella.
      Tägi – aktivoi käyttäjän tägi.
      Avainkoodi – luo tilapäinen avainkoodi, jolla käyttäjä voi käyttää ovipuhelimia ja näppäimistöllä varustettuja kulunvalvontalaitteita.
      Avainkoodi voi olla voimassa enintään 14 päivää.
    • 6.
      Määritä käyttäjän KONE Flow -oikeudet valitsemalla sopivat valintaruudut:
      Sähköpostiosoite
      Käyttäjän nimi ovipuhelimen nimikyltissä (jos ovipuhelin on käytössä)
      Kiinteistön hallinnoijan oikeudet.
    • 7.
      Lähetä sähköpostikutsu uudelle käyttäjälle valitsemalla LÄHETÄ.
      Jos kutsusähköposti on vanhentunut, tieto tästä näkyy käyttäjän alla.
      Jos sähköpostikutsu on vanhentunut, lähetä se uudelleen:
      • a)
        Valitse käyttäjä.
      • b)
        Lähetä sähköposti uudelleen napauttamalla LÄHETÄ.

Käyttäjien poistaminen

Valitse Käyttäjät.
      Napauta käyttäjää, jonka haluat poistaa.
      Valitse Poista käyttäjä.