Maa ja kieli
Valikko
  KONE Flow -mobiilisovellus Residential Flow'lle
  KONE Flow -mobiilisovellus Residential Flow'lle

  Minulla on ongelmia video-ovipuhelujen vastaanottamisessa KONE Flow -sovelluksella

  Varmista, että älypuhelimessasi on internetyhteys. Varmista myös, että KONE Flow'n ilmoitusasetusten ovipuhelintoiminto on käytössä ja ovipuhelimessa on nimikylttisi. Voit testata internetyhteyden avaamalla verkkosivuston älypuhelimen selaimessa. Lisätietoja on ohjeaiheissa Video-ovipuhelun vastaanottaminen, Ovipuhelujen ja nimikylttien aktivointi ja hallinta sekä Ovipuhelujen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä hallinnoijaan.

  Jotkin Android-älypuhelimet käyttävät akunsäästöasetuksia ja muita sovelluskohtaisia asetuksia, jotka estävät esimerkiksi oven avaamisen ja videopuhelut KONE Flow -sovelluksella.

  • i
   Huomautus: Joissakin älypuhelimissa akun heikko varaustaso voi rajoittaa ovipuhelujen vastaanottamista. Kaikissa älypuhelimissa käyttäjä ei voi säätää akun optimointia.

  Lisätietoja Androidin asetusten optimoimisesta on ohjeaiheessa Androidin asetusten optimointi.

  Myös jotkin VPN-palvelut estävät videopuhelut. Saat videopuhelut käyttöön, kun katkaiset VPN-yhteyden. Lisäksi joidenkin matkapuhelinoperaattoreiden tiedetään estävän SIP-protokollan, mikä estää myös videopuhelut. Saat videopuhelut käyttöön, kun pyydät operaattoria tai palveluntarjoajaa poistamaan SIP-protokollan eston tai vaihdat sopimusta tai palveluntarjoajaa.

  Oliko tästä hyötyä?
  Kiitos positiivisesta palautteestasi. Arvostamme asiakkuuttasi.
  Jos sinulla on artikkelin sisältöön liittyvää palautetta, kehitysehdotukset ovat tervetulleita
  255 Merkkejä jäljellä.