Maa ja kieli
Valikko
  TUOTTEET
  RESURSSIEN SELAAMINEN
  TUOTTEET
  RESURSSIEN SELAAMINEN

  Käyttöehdot

  Käyttämällä KONE Oyj:n tai sen sidosyritysten (jäljempänä "KONE") osoitteessa www.kone.com olevaa Internet-sivustoa tai jotakin sen alisivustoa (jäljempänä "sivusto") hyväksyt seuraavat ehdot. Jos et hyväksy kaikkia näitä ehtoja, et saa käyttää sivustoa.

  Käyttämällä KONE Oyj:n tai sen sidosyritysten (jäljempänä "KONE") osoitteessa www.kone.com olevaa Internet-sivustoa tai jotakin sen alisivustoa (jäljempänä "sivusto") hyväksyt seuraavat ehdot. Jos et hyväksy kaikkia näitä ehtoja, et saa käyttää sivustoa.

  Rajoitettu käyttöoikeus

  Näiden ehtojen sekä voimassa olevien lakien ja säännösten mukaan KONE myöntää sinulle ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän, henkilökohtaisen ja rajoitetun oikeuden käyttää ja näyttää tätä sivustoa ja siihen liittyviä materiaaleja vain henkilökohtaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä valtuutus ei siirrä sivuston tai sen sisältämän materiaalin omistusoikeutta. Valtuutusta koskevat seuraavat rajoitukset: (i) kaikkiin sivuston ja sen materiaalien kopioihin täytyy sisällyttää kaikki KONEen tekijänoikeusilmoitukset ja muut omistusoikeusilmoitukset; ja (ii) sivustoa tai sen materiaaleja ei saa muokata, jaella, siirtää tai tallentaa millään tavalla eikä monistaa, esittää tai näyttää julkisesti tai käyttää millään muulla tavalla mihinkään julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen, ellei sitä näissä ehdoissa nimenomaisesti sallita.

  Copyright

  Sivuston sisältö: Copyright © KONE Oyj. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä ehdoissa, pidätetään.

  Tavaramerkit

  Seuraavat tavaramerkit: KONE, Monospace®, Ecodisc®, Minispace™, Maxispace®, PowerDisc®, TranSys™, KONE EcoMaster®, KONE e-OPTIMUM™, Alta™, KONEMATIC™, KoneXion™, KONE Care™, KONE Polaris™, TravelMaster™, TransitMaster™ ja Dedicated to People Flow™ sekä kaikki muut KONEen tavaramerkit, KONEen tuotenimet, logot, kaupalliset symbolit, kauppanimet, iskulauseet, sekä rekisteröidyt että rekisteröimättömät, ja palvelut ovat KONEen tavaramerkkejä. Tämän sivun käyttöoikeutta ei tule tulkita minkäänlaiseksi implisiittiseksi, estoppel-periaatteen mukaiseksi tai muuksi lisenssiksi tai oikeudeksi käyttää mitään sivustossa esiintyvää merkkiä ilman KONEen etukäteistä kirjallista suostumusta.

  Sivustoon tehtävät muutokset

  KONE pidättää oikeuden muuttaa tai muokata sivuston sisältöä, nämä käyttöoikeudet mukaan lukien, ja peruuttaa sivuston käyttöoikeuden tai rajoittaa sitä milloin tahansa, myös ilman erillistä ilmoitusta.

  Vastuuvapauslauseke

  Sivuston sisältö tarjotaan "sellaisenaan" ja "käytettävyyden mukaan". Sivuston tietojen, työkalujen ja palvelujen käyttö tapahtuu täysin käyttäjän omalla vastuulla, eikä KONE vastaa tällaisten tietojen, työkalujen tai palvelujen paikkansapitävyydestä tai toiminnallisuudesta eikä myönnä niille mitään takuuta. Ellei voimassa oleva laki toisin edellytä, sivuston käytettävyydelle, paikkansapitävyydelle, luotettavuudelle tai sisällölle ei myönnetä mitään nimenomaista tai implisiittistä takuuta.

  Vastuunrajoitus

  Ellei laki toisin vaadi, KONE ei ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, menetetyistä tuotoista tai liiketoiminnan keskeytymisestä, jotka aiheutuvat sivuston ja sen sisältämien palvelujen käytöstä tai käytön mahdottomuudesta, vaikka KONEelle olisi ilmoitettu tällaisista vahingoista. KONE ei ole vastuussa sivuston sisällön epätarkkuuksista, viipeistä tai vioista, eikä KONEella ole velvollisuutta ilmoittaa käyttäjille tietojen päivittämisestä. KONE ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että käyttäjä on luottanut sivuston sisältämiin tai käyttäjän sivustoon lisäämiin tietoihin tai palveluihin.

  Linkit

  Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten omistamiin ja käyttämiin verkkosivustoihin ja resursseihin. KONE ei ole vastuussa kolmansien osapuolten luomista tai julkaisemista materiaaleista, joihin sivustossa on linkkejä, eikä millään tavalla suosittele tällaisia materiaaleja tai myönnä niille mitään takuita.

  Lähetetyt tiedot

  Lähettämällä tietoja tai materiaalia (esimerkiksi palautetta, tietoja, vastauksia, kysymyksiä, kommentteja, ehdotuksia, ideoita, suunnitelmia, tilauksia tai pyyntöjä) KONEelle esimerkiksi sähköpostitse tai sivuston kautta vahvistat, että (i) materiaali ei sisällä mitään laitonta, loukkaavaa, herjaavaa, hävytöntä, pornografista, halventavaa, häiritsevää tai uhkaavaa tai muulla tavalla julkaistavaksi soveltumatonta sisältöä; (ii) varmistat kohtuullisin keinoin ennen materiaalin lähettämistä, ettei materiaalissa ole viruksia tai muita haitallisia tai tuhoisia ominaisuuksia; (iii) omistat materiaalin tai sinulla on rajoittamaton oikeus toimittaa se meille, ja KONE saa julkaista materiaalin ja/tai käyttää sitä tai siinä kuvattuja käsitteitä tuotteissamme ilman korvausta, käyttörajoituksia, lähteen ilmoittamista tai tili- tai vastuuvelvollisuutta; ja (iv) et ryhdy mihinkään toimiin KONEtta vastaa lähettämääsi materiaaliin liittyen ja korvaat KONEelle, jos jokin osapuoli ryhtyy toimiin KONEtta vastaan lähettämääsi materiaaliin liittyen.
  Oliko tästä hyötyä?
  Kiitos positiivisesta palautteestasi. Arvostamme asiakkuuttasi.
  Jos sinulla on artikkelin sisältöön liittyvää palautetta, kehitysehdotukset ovat tervetulleita
  255 Merkkejä jäljellä.