Miten luon älypuhelinavaimet muille saman kotitalouden asukkaille?

Jos olet pääkäyttäjä tai alikäyttäjä, jolla on pääkäyttäjän oikeudet, voit luoda älypuhelinavaimet perheenjäsenillesi KONE Flow -sovelluksen Käyttäjät-osiossa noudattamalla opastuksen Käyttäjän kulkuoikeuksien hallinta ohjeita.

Jos et ole varma siitä, oletko kiinteistön pääkäyttäjä, tarkista asia hallinnoijalta.