Hissin kutsuminen Amazon Alexalla

Voit kutsua hissin Amazon Alexa -virtuaaliavustajan avulla. Voit linkittää useita Alexa-laitteita KONE Flow -tiliisi.

Ennen kuin aloitat: Varmista, että sinulla on seuraavat:
    • Amazon Alexa -käyttöinen laite
    • Amazon Alexa -sovellus älypuhelimessasi
    • KONE Flow -sovellus valmiiksi määritettynä älypuhelimessasi

Lisätietoja Amazon Alexasta ja sen käytöstä on osoitteessa www.amazon.com

Alexan määrittäminen

• 1.
      Avaa älypuhelimessasi Amazon Alexa.
    • 2.
      Etsi KONE Elevator Call -taito.
    • 3.
      Asenna taito.
    • 4.
      Aktivoi taito KONE Flow -käyttäjätiedoillasi.
    • 5.
      Sano Alexa-laitteellesi määrityslause.
      Esimerkiksi Alexa, call me an elevator.
      Määrityslause näkyy taidossa.
      Saat Alexalta aktivointikoodin.
    • 6.
      Avaa KONE Flow.
    • 7.
      Valitse VALIKKO -> OMA RAKENNUS -> Alexan asetus.
    • 8.
      Valitse UUSI ALEXA-LAITE.
    • 9.
      Kirjoita nimesi ja Alexalta saamasi aktivointikoodi.
    • 10.
      Valitse kutsuttava hissi ja lähtökerros, josta tavallisesti astut hissiin.

Hissin kutsuminen Alexalla

• i
      Huomautus: Väärinkäytön estämiseksi toistuvien hissikutsujen määrä on rajoitettu. Jos ylität rajan, hissikutsuasi ei toteuteta eikä Alexa vahvista kutsua.
    • 1.
      Sano määrityslause, esimerkiksi Alexa, call me an elevator.
      Tämä on KONE Elevator Call -taitolause. Se näkyy Amazon Alexa -sovelluksessa.
      Alexa vahvistaa kutsun.

Alexan asetusten muokkaaminen

Voit muokata seuraavia asetuksia:
    • Kohdehissi
      Jos rakennuksessa on useita hissejä, tämä asetus määrittää, minkä hissin Alexa kutsuu.
    • Kohdekerros
    • Tämä on kohdekerros, johon hissi tulee noutamaan sinut.
    • 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Valitse VALIKKO -> OMA RAKENNUS -> Alexan asetus.
    • 3.
      Napauta muokattavan Alexan vieressä olevaa kynän muotoista painiketta.

Alexan linkityksen poisto

• 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Valitse VALIKKO -> OMA RAKENNUS -> Alexan asetus.
    • 3.
      Napauta roskakorikuvaketta sen Alexan vieressä, jonka linkityksen haluat poistaa.