Automaattisten hissikutsujen käyttöönotto itselle tai vierailijoille

Voit määrittää hissin noutamaan sinut ja vierailijasi automaattisesti, kun tulet rakennukseen älypuhelinavaimella, tägillä, avainkoodilla tai ovipuhelun avulla.
    • 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Napauta KONE Flow'n vasemmassa yläkulmassa olevaa Tili-kuvaketta.
    • 3.
      Valitse SIJAINNIT-kohdasta rakennus, jota haluat muokata.
    • 4.
      Määritä seuraavat asetukset HISSIN ASETUKSET -kohdassa:
      • Kutsu hissi, kun astun rakennukseen -liukusäätimellä voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä toiminnon, joka kutsuu hissin automaattisesti astuessasi sisään rakennukseen.
      • Hissin automaattinen kutsuminen vierailijoille (ovipuhelin) -liukusäätimellä voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä toiminnon, joka kutsuu hissin automaattisesti vieraillesi, kun avaat heille oven ovipuhelun aikana.