Ovipuhelujen ja nimikylttien aktivointi ja hallinta

Määrittämisen yhteydessä nimikylttisi lisättiin automaattisesti ovipuhelimeen (jos hallinnoijasi sallii tämän). Voit hallita ovipuhelimessa näkyvää nimikylttiä sekä siihen liittyviä puhelinnumeroita, joihin ääni- ja video-ovipuhelut soitetaan.

Ovipuhelimen nimikylttien lisääminen (ovipuhelujen aktivointi)

• 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Valitse Ovipuhelin.
    • 3.
      Valitse LUO UUSI NIMIKYLTTI....
    • 4.
      Kirjoita nimikyltin nimi.
      Tämä nimi näkyy ovipuhelimessa.
    • 5.
      Valitse videopuhelun vastaanottajat Lisää videopuhelun vastaanottaja... -painikkeilla.
      Valitse luettelosta käyttäjä, joka voi vastaanottaa video-ovipuheluja.
    • 6.
      Voit myös valita Lisää äänipuhelun vastaanottaja… -vaihtoehdon, jos haluat vastaanottaa vain äänipuheluja.
      Kirjoita pelkkien ääniovipuhelujen vastaanottajan maanumero, puhelinnumero ja yhteyshenkilön nimi.
      • i
        Huomautus: Ovikoodi, jolla ovi voidaan avata äänipuhelun aikana, on oletusarvoisesti 00*.
    • 7.
      Jos otat sekä videopuhelut että äänipuhelut käyttöön, voit valita Vain silloin, kun videopuhelu ei ole käytettävissä -vaihtoehdon.
      Jos videopuhelua ei voida muodostaa 10 sekunnin kuluessa esimerkiksi internetyhteyden ongelmien vuoksi, järjestelmä soittaa äänipuhelun puhelimeesi.
    • 8.
      Valitse Valmis.

Ovipuhelimen nimikylttien poistaminen

• 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Valitse Ovipuhelin.
    • 3.
      Napauta nimikylttiä, jonka haluat poistaa.
    • 4.
      Valitse Poista nimikyltti.
    • 5.
      Vahvista poisto.

Vastaanottajien lisääminen aiemmin luotuun nimikylttiin

Yhteen nimikylttiin voidaan liittää useita vastaanottajia, jotka voivat vastaanottaa ovipuhelimesta tulevan videopuhelun.
    • i
      Huomautus: Jos liität samaan nimikylttiin useita vastaanottajia, ovipuhelin soittaa heille kaikille samanaikaisesti. Puhelu yhdistetään siihen puhelimeen, johon vastataan ensimmäisenä.
    • 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Valitse Ovipuhelin.
    • 3.
      Valitse videopuhelun vastaanottajat Lisää videopuhelun vastaanottaja... -painikkeilla.
      Valitse luettelosta käyttäjä, joka voi vastaanottaa video-ovipuheluja.
    • 4.
      Voit myös valita Lisää äänipuhelun vastaanottaja… -vaihtoehdon, jos haluat vastaanottaa vain äänipuheluja.
      Kirjoita pelkkien ääniovipuhelujen vastaanottajan maanumero, puhelinnumero ja yhteyshenkilön nimi.
      • i
        Huomautus: Ovikoodi, jolla ovi voidaan avata äänipuhelun aikana, on oletusarvoisesti 00*.
    • 5.
      Jos otat sekä videopuhelut että äänipuhelut käyttöön, voit valita Vain silloin, kun videopuhelu ei ole käytettävissä -vaihtoehdon.
      Jos videopuhelua ei voida muodostaa 10 sekunnin kuluessa esimerkiksi internetyhteyden ongelmien vuoksi, järjestelmä soittaa äänipuhelun puhelimeesi.
      Valitse Valmis.