Ovien avaaminen älypuhelinavaimella

Ovien avaaminen avaimenlukijaa koskettamalla

Voit avata ovia painamalla avaimenlukijaa kädelläsi.
    • 1.
      Varmista, että älypuhelimessasi on voimassa oleva älypuhelinavain.
    • 2.
      Varmista, että älypuhelimesi Bluetooth-toiminto on käytössä.
      • i
        Huomautus: Bluetoothin kytkeminen pois päältä poistaa älypuhelinavaimen käytöstä. Kun Bluetooth on kytketty takaisin päälle, KONE Flow -sovellus on joissakin älypuhelimissa avattava muutamaksi sekunniksi, jotta älypuhelinavain aktivoituu uudelleen.
    • 3.
      Varmista, että älypuhelin on mukanasi, esimerkiksi taskussa.
    • 4.
      Paina avaimenlukijaa napakasti kädellä, kunnes kuulet äänimerkin.

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä toiminnon, joka kutsuu hissin automaattisesti, kun avaat oven älypuhelinavaimella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Automaattisten hissikutsujen käyttöönotto itselle tai vierailijoille.

Ovien avaaminen KONE Flow -sovelluksella

• 1.
      Varmista, että älypuhelimesi Bluetooth-toiminto on käytössä.
    • 2.
      Varmista, että olet Bluetooth-kantaman sisällä oven avaimenlukijasta.
    • 3.
      Avaa KONE Flow.
    • 4.
      Avaa ovi napauttamalla sen nimeä KONE Flow -sivulla.
      • i
        Huomautus: Ovien avaaminen avaimenlukijaa koskettamalla edellyttää, että hallinnoija on lisännyt tällä ominaisuudella avattavia ovia. Jos KONE Flow -sivulla ei ole ovia, keskustele hallinnoijan kanssa ovien lisäämisestä.

Ovi ei aukea

Jos ovi ei aukea, varmista, että älypuhelinavaimesi on aktivoitu oikein ja että sinulla on oikeus kulkea ovesta.
    • i
      Huomautus: Pidä mekaaninen avain aina mukanasi varmuuden vuoksi. KONE Flow ei korvaa mekaanista avainta.
    • 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Valitse Käyttäjät tai Avaimet.
    • 3.
      Napauta omaa tiliäsi (Minä).
    • 4.
      Varmista KULKU-osiossa, että sinulla on oikeus kulkea ovesta.
    • 5.
      Varmista OMINAISUUDET-osiossa, että älypuhelinavain on käytössä.
      Lisätietoja älypuhelimen rekisteröinnistä älypuhelinavaimeksi on ohjeaiheessa Älypuhelinavaimien, tägien ja avainkoodien hallinta.