Hissin kutsuminen KONE Flow -sovelluksella

KONE Flow -mobiilisovelluksella voit kutsua hissin kulkemaan ennalta määritetyn reitin tai asettaa kerrokset manuaalisesti.
    • 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Valitse KONE Flow -aloitusnäytössä vierityspyörillä reitti, jonka haluat hissin kulkevan, ja valitse sitten Kutsu hissi.
      Voit myös käyttää ennalta määritettyä reittiä.
      • i
        Huomautus: Jos hissejä on useita, valitse ensin hissi, jonka haluat kutsua. Voit valita suosikkihissisi näkymään aloitusnäytössä.
        KONE Flow näyttää hissikutsun tilan sekä sen, mikä hissi sinut noutaa.
    • 3.
      Jos haluat muokata aiemmin määritettyä reittiä, paina sitä pitkään.
      Valitse lähde- ja kohdekerrokset vierityspyörillä ja valitse sitten Vahvista.

Tiettyjen hissien kutsutoiminnon käyttöönotto ja käytöstäpoisto

Jos rakennuksessa on useita käytettävissä olevia hissejä, voit valita, mitkä hissit näkyvät KONE Flow -aloitusnäytössä.
    • 1.
      Avaa KONE Flow.
    • 2.
      Napauta KONE Flow'n vasemmassa yläkulmassa olevaa Tili-kuvaketta.
    • 3.
      Valitse SIJAINNIT-kohdasta rakennus, jota haluat muokata.
    • 4.
      Valitse HISSIN ASETUKSET -kohdassa Suosikkihissit.
    • 5.
      Valitse niiden hissien valintaruudut, jotka haluat näyttää KONE Flow -aloitusnäytössä, ja poista muiden hissien valintaruutujen valinnat.
      • i

Huomautus: Sinun on valittava vähintään yksi hissi.