iOS-laitteet

• i
      Huomautus: KONE Flow -sovelluksen käyttöön tarvitaan iOS 12 tai sitä uudempi versio. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä ei voida taata täydellistä yhteensopivuutta. Lisätietoja älypuhelimen käyttöjärjestelmäversion tarkistamisesta ja App Storen käytöstä on älypuhelimesi käyttöohjeissa.
    • 1.
      Avaa App Store.
    • 2.
      Lataa ja asenna KONE Flow.

KONE Flow'n kieli noudattaa oletuksena älypuhelimen käyttöjärjestelmän kieliasetusta, mutta voit vaihtaa kielen käyttöjärjestelmän asetusten kohdassa KONE Flow.