Android-laitteet

• i
      Huomautus: KONE Flow -sovelluksen käyttöön tarvitaan Android 8.X tai sitä uudempi versio sekä Bluetooth 4.0 tai sitä uudempi versio. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä ei voida taata täydellistä yhteensopivuutta. Lisätietoja älypuhelimen käyttöjärjestelmäversion ja Bluetooth-version tarkistamisesta sekä Google Playn käytöstä on älypuhelimesi käyttöohjeissa.
    • 1.
      Avaa Google Play.
    • 2.
      Lataa ja asenna KONE Flow.

KONE Flow:n kieli noudattaa älypuhelimen käyttöjärjestelmän kieliasetusta.

Joissakin Android-älypuhelimissa käytetään akunsäästömenetelmiä, joiden seurauksena esimerkiksi oven avaaminen ja videopuhelut eivät toimi KONE Flow -sovelluksella. Vastaavasti joissakin Android-älypuhelimissa sijaintiasetusten on oltava päällä.

Lisätietoja Android-älypuhelimen optimoimisesta on ohjeaiheessa Androidin asetusten optimointi.