Ovipuhelinpalvelujen aktivointi ja poisto

• 1.
    • 2.
      Voit siirtyä käyttöoikeuksien hallinta-asetuksiin käyttäjätyypin mukaan näin:

Pääkäyttäjät – valitse KIINTEISTÖT-> pääkäyttäjän kiinteistö ja siirry AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osioon.
      Alikäyttäjät – valitse KIINTEISTÖT -> alikäyttäjän kiinteistö -> NÄYTÄ käyttäjän nimen vierestä.
      Sivulliset käyttäjät – Valitse SIVULLISET KÄYTTÄJÄT -> käyttäjän nimi.

• 3.
      Poista ovipuhelimen ääni- tai videoyhteyden aktivointi ja poista yhteys järjestelmästä näin:
      • A.
        Etsi AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osiosta yhteys, jonka haluat poistaa, ja valitse sen kohdalla POISTA AKTIVOINTI JA KOHDE.
        Näkyviin tulee vahvistusikkuna.
      • B.
        Valitse KYLLÄ.
    • 4.
      Voit aktivoida uuden ovipuhelimen ääniyhteyden näin:
      • i
        Huomautus: Käyttäjät, jotka eivät käytä KONE Flow -sovellusta, voivat vastaanottaa vain ovipuhelimen äänipuheluja.
      • A.
        Valitse AKTIVOI UUSI ÄÄNIPUHELU.
      • B.
        Kirjoita ovipuhelimessa näytettävä yhteyshenkilön nimi sekä puhelinnumero, johon soitetaan.
      • C.
        Valitse TALLENNA.