Käyttöoikeusryhmien hallinta

Lisätietoja käyttöoikeuksista on ohjeaiheessa Käyttöoikeudet.

Uuden käyttöoikeusryhmän luominen

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse KÄYTTÖOIKEUSRYHMÄT.
    • 3.
      Valitse LISÄÄ UUSI KÄYTTÖOIKEUSRYHMÄ.
    • 4.
      Anna käyttöoikeusryhmälle nimi kohdassa KÄYTTÖOIKEUSRYHMÄN TIEDOT.
    • 5.
      Määritä käyttöoikeusryhmän käyttöoikeudet seuraavissa osioissa:

OVI JA OVIPUHELIN:

• Aina – käyttäjillä on oven ja ovipuhelimen käyttöoikeus
      • Ei – käyttäjillä ei ole oven ja ovipuhelimen käyttöoikeutta

HISSIT:

• Aina – käyttäjä voi kutsua hissin KONE Flow -sovelluksella
      • Ei – käyttäjä ei saa kutsua hissiä KONE Flow -sovelluksella
    • 6.
      Valitse LUO KÄYTTÖOIKEUSRYHMÄ.
      Lisätietoja käyttöoikeusryhmän käytöstä on ohjeaiheessa Käyttöoikeusryhmän käyttäminen useille kiinteistöille tai sivullisille käyttäjille.

Käyttöoikeusryhmän muokkaaminen

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse KÄYTTÖOIKEUSRYHMÄT.
    • 3.
      Valitse MUOKKAA sen käyttöoikeusryhmän kohdalla, jota haluat muokata.
    • 4.
      Määritä käyttöoikeusryhmän käyttöoikeudet seuraavissa osioissa:

KÄYTTÖOIKEUSRYHMÄN TIEDOT – käyttöoikeusryhmän nimi

OVI JA OVIPUHELIN:

• Aina – käyttäjillä on oven ja ovipuhelimen käyttöoikeus
      • Ei – käyttäjillä ei ole oven ja ovipuhelimen käyttöoikeutta

HISSIT:

• Aina – käyttäjä voi kutsua hissin KONE Flow -sovelluksella
      • Ei – käyttäjä ei saa kutsua hissiä KONE Flow -sovelluksella
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.

Käyttöoikeusryhmän poistaminen