Sähköpostikutsujen lähettäminen

Sähköpostikutsujen lähettäminen pääkäyttäjille

Voit lähettää sähköpostikutsun kerralla useille käyttäjille.
    • i
      Huomautus: Määritä pääkäyttäjän oikeudet ennen sähköpostikutsujen lähettämistä, jotta pääkäyttäjille otetaan käyttöön oikeat käyttöoikeudet.
    • 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse KIINTEISTÖT-välilehti napsauttamalla.
    • 3.
      Valitse LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIKUTSU.
    • 4.
      Lähetä sähköpostikutsu näin:
      • A.
        Siirry SÄHKÖPOSTITSE-osioon.
      • B.
        Muokkaa tarvittaessa sähköpostiviestin sisältöä.
      • C.
        Valitse kiinteistöt, joihin sähköpostikutsu lähetetään.
      • D.
        Lähetä sähköpostikutsut napsauttamalla LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA.
        Näkyviin tulee vahvistusviesti.

Sähköpostikutsujen lähettäminen sivullisille käyttäjille

Voit lähettää sähköpostikutsut kerralla yhdelle tai usealle sivulliselle käyttäjälle.
    • i
      Huomautus: Määritä sivullisten käyttäjien oikeudet ennen sähköpostikutsujen lähettämistä, jotta sivullisille käyttäjille otetaan käyttöön oikeat käyttöoikeudet.
    • 1.
      Valitse SIVULLISET KÄYTTÄJÄT -välilehti napsauttamalla.
    • 2.
      Napsauta käyttäjää, jolle haluat lähettää sähköpostikutsun.
    • 3.
      Valitse LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIKUTSU.
    • 4.
      Siirry SÄHKÖPOSTITSE-osioon.
    • 5.
      Muokkaa tarvittaessa sähköpostin sisältöä.
    • 6.
      Valitse sivulliset käyttäjät, joihin sähköpostikutsu lähetetään.
      Lähetä sähköpostikutsut valitsemalla LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA.
      Näkyviin tulee vahvistusviesti.