Laitteiden asetusten hallinta

Voit saada yleiskuvan kaikista rakennukseen asennetuista laitteista ja hallita niitä RAKENNUKSEN ASETUKSET -kohdassa.
    • i
      Huomautus: Voit hallita toisesta rakennuksesta jaettujen laitteiden asetuksia sen rakennuksen alla, johon laitteet on alun perin asennettu.

Laitteiden tarkasteleminen

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse RAKENNUKSEN ASETUKSET.
      Rakennuksen laitteet -osio sisältää kaikki rakennukseen asennetut laitteet.

Laitteiden uudelleennimeäminen

• 1.
      Napsauta laitetta, jonka haluat nimetä uudelleen.
      Laite voi olla hissi, ovipuhelin tai kulun salliva ovipuhelin.
    • 2.
      Valitse NIMEÄ UUDELLEEN.
    • 3.
      Muokkaa nimeä.
      • i
        Huomautus: Muutettu nimi päivittyy kaikkien käyttäjien KONE Flow -sovelluksiin. Käytä nimeä, jonka avulla ovi on helppo paikantaa (esimerkiksi Pyörävarasto tai Autotalli).
    • 4.
      Valitse NIMEÄ UUDELLEEN.

Ovipuhelimen yhteyshenkilöiden nimien muokkaaminen

• 1.
      Napsauta laitetta, jonka yhteyshenkilöiden nimiä haluat muokata.
      Laite voi olla ovipuhelin tai kulun salliva ovipuhelin.
    • 2.
      Valitse HALLITSE YHTEYSHENKILÖITÄ.
    • 3.
      Valitse NIMEÄ UUDELLEEN sen yhteyshenkilön nimen kohdalla, jota haluat muokata.
    • 4.
      Muokkaa yhteyshenkilön nimeä.
    • 5.
      Valitse NIMEÄ UUDELLEEN.

PIN-koodien hallinta

Voit luoda kulun sallivalle ovipuhelimelle uuden PIN-koodin tai vaihtaa nykyisen koodin.
    • 1.
      Napsauta kulun sallivaa ovipuhelinta.
    • 2.
      Valitse KULKUOIKEUDEN PIN-KOODI.
    • 3.
      Luo uusi PIN-koodi näin:
      • A.
        Valitse LISÄÄ UUSI PIN-KOODI.
      • B.
        Kirjoita uusi PIN-koodi.
      • C.
        Kirjoita kuvaus omaksi viitteeksesi.
      • D.
        Valitse TALLENNA.
      • i
        Huomautus: Voit luoda enintään viisi PIN-koodia avaimenlukijaa kohti.
    • 4.
      Voit muokata aiemmin luotua PIN-koodia näin:
      • A.
        Valitse MUOKKAA sen PIN-koodin kohdalla, jota haluat muokata.
      • B.
        Muokkaa PIN-koodia tai sen kuvausta.
      • C.
        Valitse TALLENNA.
    • 5.
      Voit poistaa nykyisen PIN-koodin aktivoinnin ja poistaa koodin järjestelmästä näin:
      • A.
        Valitse POISTA AKTIVOINTI JA KOHDE sen PIN-koodin kohdalla, jonka haluat poistaa.
      • B.
        Valitse KYLLÄ.