Hissin käyttöoikeuksien muuttaminen

• i
      Huomautus: Jos rakennuksessasi on saman oven takana vähintään kaksi hissiä, yhdistä käyttäjään vain yksi hissi. Jos yhdistät useita hissejä, automaattinen hissikutsu ei ole käytössä. Jos käyttäjää tulee aina noutamaan väärä hissi, vaihda yhdistetty hissi kutsupalvelun valintapainikkeilla, mutta jätä vain yksi hissi valituksi.

Pääkäyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen – hissi

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse KIINTEISTÖT.
    • 3.
      Valitse napsauttamalla kiinteistö, johon alikäyttäjä on määritetty.
    • 4.
      Etsi PÄÄKÄYTTÄJÄN KÄYTTÖOIKEUDET ‑osio.
    • 5.
      Etsi HISSIT-osio.
      Kaikki rakennuksen hissit tulevat näkyviin.
    • 6.
      Määritä kullekin hissille jokin seuraavista käyttöoikeuksista:
      • Aina – käyttäjä voi kutsua hissin vierailijoille tai itselleen astuessaan rakennukseen
        Jos tämä vaihtoehto on valittuna, on kuitenkin mahdollista rajoittaa pääsyä tiettyihin kerroksiin. KONEen täytyy ottaa tämä toiminto käyttöön. Saat lisätietoja KONEelta.
      • Ei – käyttäjä ei saa kutsua hissiä
    • 7.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      • i
        Huomautus: Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.

Alikäyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen – hissi

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse KIINTEISTÖT.
    • 3.
      Valitse napsauttamalla kiinteistö, johon alikäyttäjä on määritetty.
    • 4.
      Napsauta AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osiossa alikäyttäjän nimen vierestä NÄYTÄ.
    • 5.
      Etsi HISSIT-osio.
      Kaikki rakennuksen hissit tulevat näkyviin.
    • 6.
      Määritä kullekin hissille jokin seuraavista käyttöoikeuksista:
      • Aina – käyttäjä voi kutsua hissin vierailijoille tai itselleen astuessaan rakennukseen
        Jos tämä vaihtoehto on valittuna, on kuitenkin mahdollista rajoittaa pääsyä tiettyihin kerroksiin. KONEen täytyy ottaa tämä toiminto käyttöön. Saat lisätietoja KONEelta.
      • Ei – käyttäjä ei saa kutsua hissiä
    • 7.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      • i

Huomautus: Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.

Sivullisten käyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen – hissi

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse SIVULLISET KÄYTTÄJÄT.
    • 3.
      Valitse sivullinen käyttäjä napsauttamalla.
    • 4.
      Etsi HISSIT-osio.
      Kaikki rakennuksen hissit tulevat näkyviin.
    • 5.
      Määritä kullekin hissille jokin seuraavista käyttöoikeuksista:
      • Aina – käyttäjä voi kutsua hissin vierailijoille tai itselleen astuessaan rakennukseen
        Jos tämä vaihtoehto on valittuna, on kuitenkin mahdollista rajoittaa pääsyä tiettyihin kerroksiin. KONEen täytyy ottaa tämä toiminto käyttöön. Saat lisätietoja KONEelta.
      • Ei – käyttäjä ei saa kutsua hissiä
    • 6.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      • i
        Huomautus: Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.