Sivullisten käyttäjien hallinta

Sivullisten käyttäjien lisääminen

• 1.
    • 2.
    • 3.
      Valitse LISÄÄ UUSI SIVULLINEN KÄYTTÄJÄ.
    • 4.
      Kirjoita uuden käyttäjän nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
      Voit lisätä omia huomautuksia Huomautukset-osioon. Voit myös lisätä profiilin nimen, jonka avulla voit suodattaa käyttäjäryhmiä.
    • 5.
      Valitse TALLENNA JA JATKA.
    • 6.
      Määritä vierailijan käyttöoikeudet KÄYTTÖOIKEUDET-osiossa.
    • 7.
      Valitse TALLENNA JA LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIKUTSU.
      Järjestelmä lähettää käyttäjälle sähköpostikutsun, jonka avulla hän saa kulkuoikeuden.
      Lisätietoja sähköpostikutsuista on ohjeaiheessa Sähköpostikutsujen lähettäminen.

Sivullisten käyttäjien poistaminen

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse SIVULLISET KÄYTTÄJÄT.
    • 3.
      Napsauta käyttäjää, jonka haluat poistaa.
    • 4.
      Valitse POISTA KÄYTTÄJÄ.
      Näkyviin tulee vahvistusikkuna.
    • 5.
      Valitse KYLLÄ
      Näkyviin tulee vahvistusviesti.

Sivullisten käyttäjien käyttöoikeuksien ja palveluiden muokkaaminen

Lisätietoa aktivoitujen avaimien ja palvelujen hallinnasta on ohjeaiheissa Älypuhelinavaimien ja tägien aktivointi ja poistaminen ja Ovipuhelinpalvelujen aktivointi ja poistaminen.

Lisätietoja käyttöoikeuksien hallinnasta on ohjeaiheissa Käyttöoikeuksien muuttaminen, Hissin käyttöoikeuksien muuttaminen ja Ovipuhelimen käyttöoikeuksien muuttaminen.