KONE Residential Flow -rakennuksen yleiskuvaus

Img_overview
    • 1.
      Käyttäjäroolit:
      • A) Hallinnoija – lisää pääkäyttäjiä ja sivullisia käyttäjiä KONE Flow Managerin avulla sekä hallinnoi KONE Residential Flow -järjestelmää (tyypillisesti rakennuksen isännöitsijä)
      • B) Pääkäyttäjä – lisää alikäyttäjiä ja vierailijoita KONE Flow -sovelluksen avulla, asuu asunnossa ja käyttää KONE Residential Flow -järjestelmää
      • C) Alikäyttäjä – asuu asunnossa, käyttää KONE Residential Flow -järjestelmää KONE Flow -sovelluksella, tägillä tai äänipuhelujen avulla; voi lisätä alikäyttäjiä ja vierailijoita, jos pääkäyttäjä myöntää hallinnoijan oikeudet
      • D) Vierailija – käyttää KONE Residential Flow -järjestelmää tilapäisellä avainkoodilla, jos pääkäyttäjä tai hallinnoijan oikeuksilla varustettu alikäyttäjä on lisännyt hänet järjestelmään
      • E) Sivullinen käyttäjä – käyttää KONE Residential Flow -järjestelmää KONE Flow -sovelluksella tai tägeillä, jos hallinnoija on lisännyt hänet järjestelmään
    • 2.
      Ovipuhelin ja avaimenlukija
    • 3.
      Avaimenlukija
      Kun avaimenlukija aktivoidaan älypuhelinavaimella tai tägillä, se avaa oven.
    • 4.
      Älypuhelinavain
      KONE Flow -sovellus toimii älypuhelinavaimena, jolla voi avata oven.
    • 5.
      Tägi
      Elektroninen avain, jolla voi avata ovia.
    • 6.
      Videopuhelu
      Kun vierailija painaa yhteyshenkilön nimeä ovipuhelimessa, ovipuhelin soittaa videopuhelun käyttäjälle. Käyttäjällä on oltava KONE Flow -sovellus.
    • 7.
      Äänipuhelu
      Kun vierailija painaa yhteyshenkilön nimeä ovipuhelimessa, ovipuhelin soittaa äänipuhelun, jos käyttäjällä ei ole KONE Flow -sovellusta.
    • 8.
      Kiinteistö
      Kiinteistö on rakennuksen osa, kuten asunto, sauna, pyörävarasto tai jokin muu paikka, jonka kulku- ja käyttöoikeuksia halutaan hallita.
    • 9.
      Automaattinen hissikutsu
      Hissi voi noutaa automaattisesti käyttäjän, joka avaa pääoven älypuhelinavaimella, tägillä tai avainkoodilla, tai vierailijan, jolle avataan pääovi video-ovipuhelun aikana.