Käyttöoikeuksien muuttaminen

Pääkäyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen

• 1.
    • 2.
      Valitse KIINTEISTÖT.
    • 3.
      Valitse napsauttamalla kiinteistö, johon pääkäyttäjä on määritetty.
    • 4.
      Etsi PÄÄKÄYTTÄJÄN KÄYTTÖOIKEUDET ‑osio.
    • 5.
      Etsi OVI JA OVIPUHELIN ‑osio.
      Näkyviin tulevat kaikki käytettävissä olevat ovet sekä niihin liittyvät ovipuhelin- ja kulkuoikeudet.
    • 6.
      Määritä käyttöoikeudet.
      Aina – jatkuva oven tai ovipuhelimen käyttöoikeus
      Ei koskaan – ei oven tai ovipuhelimen käyttöoikeutta
    • 7.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.
    • i
      Huomautus: Toisesta rakennuksesta jaetut avaimenlukijat ja ovipuhelimet tunnistaa siitä, että niiden nimen vieressä on jakokuvake.

Alikäyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse KIINTEISTÖT.
    • 3.
      Valitse napsauttamalla kiinteistö, johon alikäyttäjä on määritetty.
    • 4.
      Valitse AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osiossa alikäyttäjän nimen vieressä NÄYTÄ.
    • 5.
      Etsi OVI JA OVIPUHELIN ‑osio.
      Näkyviin tulevat kaikki käytettävissä olevat ovet sekä niihin liittyvät ovipuhelin- ja kulkuoikeudet.
    • 6.
      Määritä käyttöoikeudet.
      Aina – jatkuva oven tai ovipuhelimen käyttöoikeus
      Ei koskaan – ei oven tai ovipuhelimen käyttöoikeutta
    • 7.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.
    • i
      Huomautus: Toisesta rakennuksesta jaetut avaimenlukijat ja ovipuhelimet tunnistaa siitä, että niiden nimen vieressä on jakokuvake.

Sivullisten käyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse SIVULLISET KÄYTTÄJÄT.
    • 3.
      Valitse sivullinen käyttäjä napsauttamalla.
    • 4.
      Etsi OVI JA OVIPUHELIN ‑osio.
      Näkyviin tulevat kaikki käytettävissä olevat ovet sekä niihin liittyvät ovipuhelin- ja kulkuoikeudet.
    • 5.
      Määritä käyttöoikeudet.
      Aina – jatkuva oven tai ovipuhelimen käyttöoikeus
      Ei koskaan – ei oven tai ovipuhelimen käyttöoikeutta
    • 6.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.
    • i
      Huomautus: Toisesta rakennuksesta jaetut avaimenlukijat ja ovipuhelimet tunnistaa siitä, että niiden nimen vieressä on jakokuvake.