Älypuhelinavaimien ja tägien aktivointi ja poisto

Käyttäjät hallitsevat yleensä kulkuaan itse. Lisätietoja on ohjeaiheessa Käyttäjät.

Hallinnoijan täytyy kuitenkin hallita käyttäjien kulkua esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

• Käyttäjällä ei ole älypuhelinta eikä KONE Flow -sovellusta.
    • Rakennuksen palveluntarjoajat, kuten asentajat tai siivoojat, tarvitsevat pääsyn rakennukseen.
      Rakennuksen palveluntarjoajat katsotaan sivullisiksi käyttäjiksi.
    • Käyttäjä ei voi käyttää KONE Flow -sovellusta esimerkiksi siksi, että hänen älypuhelimensa on kadonnut.
    • i
      Huomautus: Käyttäjien täytyy aina pitää mekaaninen avain mukanaan varmuuden vuoksi. KONE Flow ei korvaa mekaanisia avaimia.
    • 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Voit siirtyä käyttöoikeuksien hallinta-asetuksiin käyttäjätyypin mukaan näin:
      Pääkäyttäjät – valitse KIINTEISTÖT -> pääkäyttäjän kiinteistö ja siirry AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osioon.
      Alikäyttäjät – valitse KIINTEISTÖT -> alikäyttäjän kiinteistö -> NÄYTÄ käyttäjän nimen vierestä.
      Sivulliset käyttäjät – Valitse SIVULLISET KÄYTTÄJÄT -> käyttäjän nimi.
    • 3.
      Voit aktivoida käyttäjälle uuden tagin näin:
      • A.
        Valitse AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osiosta AKTIVOI UUSI TÄGI.
      • B.
        Kirjoita tägin sarjanumero.
        Sarjanumero on painettu tägiin.
      • C.
        Valitse AKTIVOI.
    • 4.
      Poista nykyisen tagin aktivointi ja poista tagi järjestelmästä näin:
      • A.
        Etsi AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osiosta avain, jonka haluat poistaa.
      • B.
        Valitse POISTA AKTIVOINTI JA KOHDE.
        Näkyviin tulee vahvistusikkuna.
      • C.
        Valitse KYLLÄ.
    • 5.
      Voit poistaa älypuhelinavaimen aktivoinnin näin:
      • A.
        Etsi AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osiosta avain, jonka haluat poistaa.
      • B.
        Valitse POISTA AKTIVOINTI JA KOHDE.
        Näkyviin tulee vahvistusikkuna.
      • C.
        Valitse KYLLÄ.