Ovipuhelimen käyttöoikeuksien muuttaminen

Pääkäyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen – ovipuhelin

• 1.
    • 2.
      Valitse KIINTEISTÖT.
    • 3.
      Valitse napsauttamalla kiinteistö, johon pääkäyttäjä on määritetty.
    • 4.
      Etsi PÄÄKÄYTTÄJÄN KÄYTTÖOIKEUDET ‑osio.
    • 5.
      Etsi OVI JA OVIPUHELIN ‑osio.
      Näkyviin tulevat kaikki ovet, joissa on ovipuhelin.
    • 6.
      Valitse jokin seuraavista ovipuhelimen käyttöoikeuksista:
      • Aina – käyttäjä vastaanottaa video- ja äänipuheluja
      • Ei – käyttäjä ei voi vastaanottaa puheluja
    • 7.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      • i
        Huomautus: Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.
      • i
        Huomautus: Toisesta rakennuksesta jaetut ovipuhelimet tunnistaa siitä, että niiden nimen viereen on merkitty jakokuvake.

Alikäyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen – ovipuhelin

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse KIINTEISTÖT.
    • 3.
      Valitse napsauttamalla kiinteistö, johon alikäyttäjä on määritetty.
    • 4.
      Valitse AKTIVOIDUT AVAIMET JA PALVELUT -osiossa alikäyttäjän nimen vieressä NÄYTÄ.
    • 5.
      Etsi OVI JA OVIPUHELIN ‑osio.
      Näkyviin tulevat kaikki ovet, joissa on ovipuhelin.
    • 6.
      Valitse jokin seuraavista ovipuhelimen käyttöoikeuksista:
      • Aina – käyttäjä vastaanottaa video- ja äänipuheluja
      • Ei – käyttäjä ei voi vastaanottaa puheluja
    • 7.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      • i
        Huomautus: Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.
      • i
        Huomautus: Toisesta rakennuksesta jaetut ovipuhelimet tunnistaa siitä, että niiden nimen viereen on merkitty jakokuvake.

Sivullisten käyttäjien käyttöoikeuksien muuttaminen – ovipuhelin

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse SIVULLISET KÄYTTÄJÄT.
    • 3.
      Valitse sivullinen käyttäjä napsauttamalla.
    • 4.
      Etsi OVI JA OVIPUHELIN ‑osio.
      Näkyviin tulevat kaikki ovet, joissa on ovipuhelin.
    • 5.
      Valitse jokin seuraavista ovipuhelimen käyttöoikeuksista:
      • Aina – käyttäjä vastaanottaa video- ja äänipuheluja
      • Ei – käyttäjä ei voi vastaanottaa puheluja
    • 6.
      Valitse TALLENNA MUUTOKSET.
      Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.
      • i
        Huomautus: Muutos vaikuttaa vain valitun käyttäjän käyttöoikeuksiin.
      • i
        Huomautus: Toisesta rakennuksesta jaetut ovipuhelimet tunnistaa siitä, että niiden nimen viereen on merkitty jakokuvake.