Useiden pääkäyttäjien määrittäminen

Voit määrittää useita pääkäyttäjiä useisiin kiinteistöihin Excel-taulukon avulla.

• 1.
      Kirjaudu KONE Flow Manageriin.
    • 2.
      Valitse KIINTEISTÖT-välilehti napsauttamalla.
    • 3.
      Valitse TUO PÄÄKÄYTTÄJÄT.
    • 4.
      Valitse VIE ja tallenna tiedosto paikallisesti.
      KONE Flow Manager vie Excel-tiedoston, joka sisältää kaikki kiinteistöt ilman pääkäyttäjätietoja.
    • 5.
      Avaa viety Excel-tiedosto.
      • i
        Huomautus: Älä sulje KONE Flow Manageria.
    • 6.
      Täytä kaikki pääkäyttäjään liittyvät sarakkeet.

Excel-tiedostossa on seuraavat sarakkeet:

• Kiinteistö – esitäytetty kiinteistön nimi
      • Numero – esitäytetty kiinteistön numero, jos se on saatavilla
      • Asuintalo – esitäytetty asuintalon numero, jos se on saatavilla
      • Nimi – pääkäyttäjän nimi (vain sukunimi, käytetään automaattisesti ovipuhelimessa näkyvänä nimenä)
      • Sähköposti – pääkäyttäjän sähköpostiosoite
      • Maakoodi – pääkäyttäjän puhelinnumeron maakoodi, mukaan lukien plus-merkki (+), esimerkiksi Suomi: +358
      • Puhelinnumero – pääkäyttäjän puhelinnumero
    • 7.
      Tallenna Excel-tiedosto.
    • 8.
      Valitse KONE Flow Managerissa TUO.
    • 9.
      Valitse täyttämäsi Excel-tiedosto ja aloita tuonti napsauttamalla AVAA-painiketta.
      KONE Flow Manager tarkistaa tuodut tiedot.
      Viimeistele tuonti valitsemalla OK.