Maa ja kieli
Valikko
  KONE Flow Manager Residential Flow'lle
  KONE Flow Manager Residential Flow'lle

  Käyttäjät

  KONE Residential Flow'n käyttäjätyypit ovat seuraavat:
  • Pääkäyttäjät
   Oletusasetuksen mukaan pääkäyttäjä on rakennuksessa olevan kiinteistön omistaja. Tyypillisesti pääkäyttäjä asuu kiinteistössä. Pääkäyttäjä voi myös olla kiinteistön vuokranantaja, joka asuu muualla. Pääkäyttäjillä on oikeus hallita kiinteistönsä alikäyttäjien kulkuoikeuksia ja ovipuhelintoimintoja. Pääkäyttäjät hallinnoivat omien alikäyttäjiensä ja vierailijoidensa kulkuoikeuksia KONE Flow -mobiilisovelluksen avulla. Pääkäyttäjät voivat määrittää kiinteistöihinsä alikäyttäjiä.
  • Alikäyttäjät
   Alikäyttäjät asuvat rakennuksessa olevassa kiinteistössä tai käyttävät sitä mutta eivät omista sitä. Alikäyttäjiä ovat esimerkiksi pääkäyttäjän perheenjäsenet tai kiinteistössä asuvat vuokralaiset. Alikäyttäjillä on jatkuva pääsy kiinteistöönsä. Alikäyttäjät, joille on myönnetty pääkäyttäjän oikeudet, voivat lisätä kiinteistöihinsä lisää alikäyttäjiä.
  • Vierailijat
   Vierailijat ovat henkilöitä, jotka tarvitsevat tilapäisen pääsyn kiinteistöön. Vierailija voi olla esimerkiksi satunnaisesti käyvä asentaja tai siivooja taikka usein käyvä pääkäyttäjän ystävä tai sukulainen. Vierailijat käyttävät kiinteistöön pääsyyn tilapäisiä avainkoodeja.
  • Sivulliset käyttäjät
   Sivulliset käyttäjät ovat henkilöitä, jotka tarvitsevat tilapäisen pääsyn rakennukseen. Sivulliset käyttäjät voivat olla esimerkiksi satunnaisesti käyviä asentajia tai siivoojia.
  Oliko tästä hyötyä?
  Kiitos positiivisesta palautteestasi. Arvostamme asiakkuuttasi.
  Jos sinulla on artikkelin sisältöön liittyvää palautetta, kehitysehdotukset ovat tervetulleita
  255 Merkkejä jäljellä.