Kehysasettelun hallinta

Kehysasettelu-sovellus muodostaa jatkuvasti näkyvän alueen muun sovelluksen sisällön ympärille. Kehysasettelu-toiminnon avulla voit pitää hyödyllisimpiä tietoja jatkuvasti näytössä.
    Voit muokata kehysasettelua näin:

• Ota kehys käyttöön tai poista se käytöstä näytön yläreunassa, alareunassa ja vasemmassa reunassa
    • Valitse vasemman kehyksen (bannerin) sisältö seuraavista:
      • Teksti
      • Sää ja kellonaika
      • Asukasluettelo
      • Kuva
    • Muokkaa yläkehyksen (nauhan) sää- ja kellonaikasisältöä
    • Muokkaa alakehyksen (nauhan) yhteystietosisältöä

Valitse näyttöryhmä, ennen kuin teet nämä toimet. Lisätietoja on ohjeaiheessa KONE Content Manager.

• 1
      Napsauta Kehysasettelu.
      Kehysasettelu-asetussivu tulee näytölle.
    • 2
      Määritä kehyksen sisältö ja asettelu noudattamalla näytön ohjeita.