Liikennetietojen lisääminen

Liikennesovellus näyttää liikennetiedot valitsemallasi alueella.

Ennen kuin teet nämä toimet, valitse näyttöryhmä ja ota sovellus käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheissa KONE Content Manager ja Sovellusten käyttöönotto.

• 1.
      Kirjoita sijaintipaikan otsikko Otsikko-kenttään.
      Näytä otsikko sovelluksessa -liukusäädin määrittää, näkyykö nimi näytössä. Voit myös määrittää otsikon asettelun, värin ja paikan.
    • 2.
      Valitse näytön asettelu Kartan ulkoasun asetukset -pudotusvalikosta seuraavasti:
      • Koko ikkuna
        Näyttää yhden ikkunan, jota voi zoomata.
      • Vasen yläkulma / Oikea yläkulma / Koko ikkuna
        Lisää toisen sijainnin pienoiskuvan kartan vasempaan tai oikeaan yläkulmaan.
      • Vasen alakulma / Oikea alakulma / Koko ikkuna
        Lisää toisen sijainnin pienoiskuvan kartan vasempaan tai oikeaan alakulmaan.
      • Oikea puoli / Vasen puoli
        Jakaa näytön kahteen osaan, joihin voit määrittää eri sijainnit.
      • Neljä ikkunaa
        Jakaa näytön neljään osaan, joihin voit määrittää eri sijainnit.
    • 3.
      Valitse sijainti:
      • Jos haluat käyttää tämänhetkistä sijaintiasi, valitse Nykyinen sijainti ‑painike.
      • Valitse sijainti kirjoittamalla paikkakunnan nimi Anna sijainti ‑kenttään.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Lähennä tai loitonna näyttöä plus- ja miinuspainikkeilla.

Valitse kartalla näytettävät sijaintimerkit:
      • sairaalat
      • poliisiasemat
      • paloasemat
      • koulut
      Valitse Tallenna.