Viestien lisääminen ja hallinta

Viesti-sovelluksen avulla voit ladata mukautettavia viestejä näytettäväksi näytöilläsi. Voit luoda useita viestejä, jotka näkyvät näytöissä vuorotellen.
    • i
      Huomautus: Jos rakennuksessa on KONE Residential Flow -järjestelmä, voit lähettää samat viestit KONE Flow -mobiilisovelluksen käyttäjille.
    Ennen kuin teet nämä toimet, valitse näyttöryhmä ja ota sovellus käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheissa KONE Content Manager ja Sovellusten käyttöönotto.
    • 1
      Luo uusi viesti valitsemalla Lisää viesti.
      Näytölle tulee muokkausnäyttö.
    • 2
      Kirjoita ja muokkaa viestin asettelua muokkausnäytöllä.
      • i
        Huomautus: Lähettäjä- ja Viestin otsikko -kentät ovat pakollisia, ja ne näkyvät näytöissä yhdessä viestin kanssa.
        Viesti voi sisältää sähköposti- ja internetlinkkejä, jotka näkyvät hyperlinkkeinä KONE Flow -käyttäjille.
    • 3
      Valitse Tallenna.
      Näyttöryhmän valinta- ja ajoitusikkuna tulee näytölle.
    • 4
      Valitse näyttöryhmät, joissa viesti julkaistaan.
      Jos et valitse yhtään ryhmää, viesti ei näy missään, mutta se tallennetaan viestikirjastoon myöhempää käyttöä varten.
    • 5
      Julkaise viesti valitsemalla Tallenna muutokset.
      Viesti näkyy rakennusten ja hissien näytöissä, mutta sitä ei vielä lähetetä KONE Flow -käyttäjille.
    • 6
      Voit tarkastella yhteen näyttöryhmään liittyviä viestejä valitsemalla Omat viestit.
      Voit aktivoida viestin tai poistaa aktivoinnin napsauttamalla viestikohtaista näyttöryhmäkuvaketta.
      • i
        Vinkki: Jos et näe viestiäsi, valitse Viesti / <näyttöryhmän nimi> -> Kirjasto, niin näet kaikki kirjastosi viestit. Viestit, joita ei ole liitetty mihinkään näyttö- tai mobiiliryhmään, näkyvät vain kirjastoluettelossa.
    • 7
      Jos käytössä on KONE Residential Flow -järjestelmä, voit lähettää saman viestin myös KONE Flow -käyttäjille.
      • Lähetä viesti KONE Flow -käyttäjille napsauttamalla viestikohtaista mobiiliryhmän kuvaketta.
        Viestiryhmän valintaikkuna tulee näyttöön.
      • Valitse mobiiliviestiryhmät, joille haluat lähettää viestin.
      • Valitse Tallenna.
        Näyttöryhmään liitetyt KONE Flow -käyttäjät saavat viestin.
      • i
        Huomautus: Mobiiliviestiryhmien valinnan poistaminen poistaa jo lähetetyt viestit asianomaisilta KONE Flow -käyttäjiltä.
    • 8
      Voit poistaa vanhat viestit napsauttamalla roskakorikuvaketta.
      • i
        Huomautus: Poistaminen poistaa viestin myös KONE Flow -käyttäjiltä. Jos muokkaat viestiä, vanha viesti katoaa KONE Flow -käyttäjiltä.
        He saavat muokatun viestin uutena viestinä.