Sovellusten näyttövälien hallinta

Jos käytössäsi on useita sisältöä toistavia sovelluksia, voit määrittää, montako prosenttia ajasta kukin sovellus toistaa sisältöä.
    • 1.
      Valitse Näytöt -> <näyttöryhmän nimi>.
    • 2.
      Aseta kunkin sovelluksen näyttöväli Sovellusten taajuudet -liukusäätimellä.
      Jos esimerkiksi sinulla on neljä sovellusta, joille kaikille on määritetty arvo 25 prosenttia, kutakin sovellusta toistetaan tunnin aikana yhteensä 15 minuuttia niin, että sovellus vaihtuu 90 sekunnin välein.
    • 3.
      Valitse Tallenna.
    Oletusarvoisesti kukin sovellus näkyy 90 sekunnin ajan ennen seuraavaan sovellukseen siirtymistä. Voit muuttaa kestoa näin:
    • 1.
      Valitse Näyttöryhmät -> <näyttöryhmän nimi>.
    • 2.
      Valitse sovelluskuvake Sovellusten dynaaminen toistolista -sovelluksessa.
      Valitse Näytöt.
      Avaa Aikataulu-välilehti napsauttamalla.
      Säädä Kesto (aika sekunteina).