Kuvien lisääminen ja hallinta

Kuvasovelluksen avulla voit ladata kuvia näytettäviksi näytöissä.

Ennen kuin teet nämä toimet, valitse näyttöryhmä ja ota sovellus käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheissa KONE Content Manager ja Sovellusten käyttöönotto.

Kuvien määrittäminen

• i
      Huomautus: Kuvat näyttävät parhailta, kun ne on sovitettu näytön koon ja tarkkuuden mukaan. KONE suosittelee seuraavia tarkkuuksia:
      • Vaakasuunta: 1 920 x 1 080 pikseliä
      • Pystysuunta: 1 080 x 1 920 pikseliä

Muita tarkkuuksia käytettäessä KONE suosittelee kuvasuhdetta 16:9.

• i
      Huomautus: Siirtymien sujuvuus voi vaihdella mediatyypin mukaan. Testaa aina sisällön näkyminen, ennen kuin aloitat sen toiston.
    • 1.
      Valitse Lähetä ja valitse sitten lähetettävä tiedosto.
      Tuetut kuvatiedostomuodot:
      • JPEG
      • PNG

Tuetut PowerPoint-esitysten muodot:

• PPT
      • PPTX
      • i
        Huomautus: Videoita ei tueta.
    • 2.
      Valitse Lähetä.
      Voit nollata lähetystoiminnon valitsemalla Poista kaikki.
      Voit myös napsauttaa ja vetää kansion tai tiedostot lataustoimintoon.
      • i
        Huomautus: Älä siirry pois sivulta lähetyksen aikana.
    • 3.
      Valitse näyttöryhmä, jossa tiedostot otetaan käyttöön.
      Jos et valitse näyttöryhmää, tiedostot jäävät kirjastoosi, jossa niitä voi käyttää myöhemmin.

Sisällön hallinta

• 1.
      Napsauta sovelluksen otsikon (Kuvat) vieressä olevaa pientä nuolta, jos haluat tarkastella muiden näyttöryhmien kuvia tai kaikkia kirjastossasi käytettävissä olevia kuvia.
    • 2.
      Voit nähdä kaikki tietyntyyppiset kuvat asettamalla esimerkiksi jonkin seuraavista suodattimista:
      • tiedoston tyyppi
      • lähetyspäivä
      • lähetyksen lähde
    • 3.
      Nollaa suodattimet valitsemalla Tyhjennä.
    • 4.
      Muokkaa kuvien näyttöjärjestystä.
      • Tyhjennä kaikki suodattimet.
      • Vie hiiren kohdistin sen kuvan päälle, jonka näyttöpaikkaa haluat muuttaa.
      • Vedä kuva toiseen paikkaan kuvan vasemmassa alakulmassa olevan kolmen viivan kuvakkeen avulla.
      • Valitse Tallenna järjestys.
    • 5.
      Napsauttamalla luettelon ja ruudukon vaihtolinkkiä näet kaikki kuvat luettelona, josta voit valita tai poistaa niitä.
    • 6.
      Napsauttamalla Muokkaa tietoja näet kuvan lisätiedot ja hallinta-asetukset.
      • Tiedot-välilehdessä voit nimetä kuvan uudelleen. Välilehdessä on myös tietoja tiedostotyypistä.
      • Näyttöryhmät-välilehdessä voit valita näyttöryhmät, joihin kuva lisätään.
      • Aikataulu-välilehdellä voit määrittää kuvan näyttöaikataulun.
    • i
      Huomautus: Jos sijainteja on useita, tarkista ennen aikataulun muuttamista Näyttöryhmät-välilehdestä, mihin sijainteihin muutos vaikuttaa.

Kuvien joukkomuokkaus

• 1.
      Voit valita useita kuvia napsauttamalla kuvanäytön vasemmassa yläkulmassa olevaa pientä ympyrää.
    • 2.
      Muokkaa valittuja kuvia valitsemalla Muokkaa.
    • 3.
      Jos haluat poistaa kuvat pysyvästi, valitse ne ympyrävalintaruudulla ja valitse sitten Poista.