Facebookin, Instagramin ja Twitterin hallinta

Ennen kuin teet nämä toimet, lisää Facebook-sivu taikka Instagram- tai Twitter-syöte.
    • i
      Huomautus: Jos viimeisen 7 päivän ajalta ei ole uusia julkaisuja, näytöllä ei näy mitään.

Julkaisujen hallinta

• 1.
      Tuo julkaisut näkyviin valitsemalla Julkaisujen hallinta.
      Live-julkaisut-sarake sisältää kaikki syötteessäsi tällä hetkellä olevat julkaisut.
    • 2.
      Voit merkitä julkaisun suosikiksi napsauttamalla sydänkuvaketta.
    • 3.
      Voit poistaa julkaisun napsauttamalla roskakorikuvaketta.
    • 4.
      Voit tarkastella julkaisua alkuperäisessä sivustossa valitsemalla kolmen pisteen kuvakkeen.
      Tämä toiminto on käytettävissä vain Instagram- ja Twitter-sovelluksissa.

Käyttäjien estäminen

• 1.
      Tuo julkaisut näkyviin valitsemalla Julkaisujen hallinta.
      Live-julkaisut-sarake sisältää kaikki syötteessäsi tällä hetkellä olevat julkaisut.
    • 2.
      Valitse kolmen pisteen kuvake -> Estä käyttäjä.
      Estotoiminto on käytettävissä vain Instagram- ja Twitter-sovelluksissa.
      Estettyjen käyttäjien julkaisut eivät näy näytöissä.

Käyttäjien eston poistaminen

• 1.
      Valitse Estetyt käyttäjät sillä sivulla, jolla teet julkaisujen hallintatoimia.
      Linkki näkyy vain, jos olet estänyt vähintään yhden käyttäjän.
      Näkyviin tulee luettelo kaikkien yhteisöpalvelujen estetyistä käyttäjistä sekä linkit näiden käyttäjien profiileihin.
    • 2.
      Poista käyttäjä estettyjen käyttäjien luettelosta valitsemalla Poista esto.

Julkaisujen esihyväksyminen ennen näyttöä

Voit hallita näytettävää sisältöä esihyväksyntä- ja kirosanasuodattimilla.
    • 1.
      Valitse Asetukset.
    • 2.
      Ota käyttöön Esihyväksyntä.
      Syötteesi julkaisut tulevat näkyviin Edellyttää hyväksyntää -sarakkeeseen, ennen kuin ne näkyvät näytöissä.
      Voit hyväksyä julkaisun ja näyttää sen näytöissä napsauttamalla julkaisun valintamerkkiä.
    • 3.
      Voit hyväksyä julkaisun ja näyttää sen näytöissä napsauttamalla julkaisun valintamerkkiä.
      Lisätietoja sisällön suodattamisesta on ohjeessa Sosiaalisen median julkaisujen suodattaminen.

Facebook-sisällön mukauttaminen

• 1.
      Valitse Asetukset.
    • 2.
      Kuvan muotoilu -osassa voit tehdä seuraavat toimet:
      • Julkaisun kuvan muodon määrittäminen (sisällytä tai peitä).
      • Yhteisöpalvelun kuvakkeen näyttäminen tai piilottaminen.
      • Toimintakehotenäyttöjen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä.
    • 3.
      Asettelun mukautus -osassa voit määrittää, miten kuvat näkyvät näytössä:
      • Kuvan koko
      • Median asettelu ja kuvien paikat
      • Kuvien näyttönopeus
    • 4.
      Toimintakehotenäytön avulla voit tehdä seuraavat toimet:
      • Mukautetun viestin määritys näyttöön.
      • Logokuvan lataaminen.
    • 5.
      Seinän mukautusosassa voit muokata tai poistaa mukautettuja teemoja:
      • Vie hiiren kohdistin aiemmin luodun mukautetun teeman päälle ja valitse Muokkaa tai Poista.
      • Jos mukautettuja teemoja ei ole, muokkaa oletusteemaa viemällä hiiren kohdistin sen päälle ja valitsemalla Muokkaa teemaa.