Instagram-syötteen lisääminen

Instagram-sovellus näyttää Instagram-tiliisi ja aihetunnisteeseesi liittyviä julkaisuja reaaliaikaisena syötteenä.

Instagram-sovellus kerää julkaisuja syötteeseesi käyttämällä aihetunnisteita ja käyttäjätilejä. Jos esimerkiksi lisäät Instagram-aihetunnisteen #kone, kaikki kyseisen aihetunnisteen sisältävät maininnat näkyvät syötteessä.

Instagram-syöte näyttää enintään 50 uusinta Instagram-julkaisua. Uudet julkaisut näytetään 1–3 minuutin viipeellä. Syötteessä näytetään vain julkisiksi määritetyt julkaisut. Yksityisten profiilien julkaisuja ei näytetä.

Ennen kuin teet nämä toimet, valitse näyttöryhmä ja ota sovellus käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheissa KONE Content Manager ja Sovellusten käyttöönotto.

• 1
      Voit lisätä Instagram-tilin valitsemalla Lisää tili ja toimimalla kehotteiden mukaan.
    • 2
      Jos haluat lisätä aihetunnisteen, kirjoita se Lisää aihetunnisteita -kenttään ja valitse Lisää.