News 2.0 -sovelluksen lisääminen ja hallinta

News 2.0 -sovellus näyttää uutisia suosituista uutislähteistä ja alan sivustoista tai omista mukautetuista RSS-syötteistäsi.

Voit käyttää mistä tahansa lähteestä kerättyjä uutisia, mutta huomaa, että joillakin sisällönjulkaisijoilla on omat käyttöehtonsa, jotka sinun täytyy hyväksyä voidaksesi käyttää sisältöä. Ennen kuin teet nämä toimet, valitse näyttöryhmä ja ota sovellus käyttöön.

Lisätietoja on ohjeaiheissa KONE Content Manager ja Sovellusten käyttöönotto.

Syötteen lisääminen syötekirjastosta

• 1.
      Valitse Suositut syötteet.
    • 2.
      Napsauta sen syötteen nimen vieressä olevaa plusmerkkiä, jonka haluat lisätä näyttöön.

Mukautetun syötteen lisääminen

• 1.
      Valitse Lisää syöte.
    • 2.
      Kirjoita RSS-syötteen URL-osoite sille varattuun kenttään.
    • 3.
      Varmista syötteen kelvollisuus valitsemalla Testisyöte.
    • 4.
      Kirjoita syötteen kuvaus Otsikon kuvaus -kenttään.
    • 5.
      Säädä näyttöasetuksia valintaruuduilla:
      • Näytä syötteen otsikko -valintaruutu määrittää, näkyykö otsikko näytössä.
      • Näytä artikkelin päivämäärä -valintaruutu määrittää, näkyykö artikkelin päivämäärä näytössä.
      • Näytä syötteen julkaisut vain ajalta -valintaruutu määrittää, kuinka monta päivää uutinen näkyy näytössä.
      • Näytä koko jutun URL-osoite -valintanapit määrittävät, näkyykö näytössä koko uutisartikkelin URL-osoite tai QR-koodin linkki.
    • 6.
      Valitse syötteen asettelu.
      Voit käyttää oletusteemaa tai luoda oman teeman napsauttamalla Mukautetut teemat -kohdan alla olevaa plusmerkkiä.