Säätietojen lisääminen ja hallinta

Sääsovellus näyttää paikkakunnan senhetkisen sään sekä neljän päivän sääennusteen.

Ennen kuin teet nämä toimet, valitse näyttöryhmä ja ota sovellus käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheissa KONE Content Manager ja Sovellusten käyttöönotto.

• 1.
      Kirjoita paikkakunta tai postinumero Anna kaupunki tai postinumero -kenttään.
    • 2.
      Valitse haluamasi sijainti pudotusvalikosta.
    • 3.
      Kirjoita sijainnin nimi Kaupungin otsikko -kenttään.
    • 4.
      Valitse, haluatko näyttää lämpötilan Fahrenheit- vai Celsius-asteina.
    • 5.
      Määritä liukusäätimen avulla, muuttuuko taustaväri säätilan mukaan.
    • 6.
      Valitse Tallenna.
    • 7.
      Valitse näyttöryhmä, jossa tämä sääsijainti otetaan käyttöön.
    • 8.
      Valitse Tallenna muutokset.
      Säätiedot tulevat näkyviin näyttöryhmän näytöissä.
    • 9.
      Voit tarkastella tietyn näyttöryhmän sääsijainteja valitsemalla näyttöryhmän Kirjasto-pudotusvalikosta.
    • 10.
      Voit tarkastella ja muokata näyttöryhmiä, joissa sääsijainti on otettu käyttöön, valitsemalla Näyttöryhmät.