Facebook-sivun lisääminen

Jos haluat näyttää Facebook-sisältöä, määritä Facebook-sivu tai käytä olemassa olevaa sivua. Näytöissä näkyy vain lisäämäsi Facebook-sivun sisältö.

Lisätietoja Facebook-sivuista on osoitteessa https://www.facebook.com/

• i
      Huomautus: Asetusten määrityksen aikana Facebook-sivun järjestelmänvalvojan on kirjauduttava sisään mediasisällön hallintatyökalun avulla.
    Facebook-sovellus noutaa syötteeseen julkaisuja Facebook-sivulta.

Facebook-syöte näyttää enintään 50 uusinta Facebook-julkaisua. Sovellus noutaa julkaisuja 5–10 minuutin välein. Syötteessä näytetään vain julkisiksi määritetyt julkaisut. Yksityisten profiilien julkaisuja ei näytetä.

Seuraavat sisältötyypit eivät ole tuettuja:

• Facebookin sijaintitiedot
    • linkit uutisartikkeleihin, blogikirjoituksiin ja muihin ulkoisiin sivustoihin
    • arvostelut
    • videot
    • lataukset valokuva-albumiin
    • aihetunnisteesi maininnat Facebookissa.

Ennen kuin teet nämä toimet, valitse näyttöryhmä ja ota sovellus käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheissa KONE Content Manager ja Sovellusten käyttöönotto.

• 1
      Valitse Lisää Facebook-sivu.
    • 2
      Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
      Koontinäyttö alkaa noutaa Facebook-sivulle lisättyjä julkaisuja.