Näytön asetusten ja kielen hallinta

• 1.
    • 2.
      Säädä näytön asetuksia asetusruudun avulla.
      Voit käyttää seuraavia asetuksia:
      • a.
        Siirtymät
        Määrittää, miten näyttö vaihtuu sovellusten välillä ja sovelluksen sisällä.
      • i
        Huomautus: Siirtymän sujuvuus vaihtelee sisällön mukaan.
      • b.
        Näytön kieli
        Määrittää sääsovelluksen, TripAdvisor-sovelluksen ja sosiaalisen median kehotteiden (esimerkiksi Jaa nyt!) kielen.
      • c.
        Suunta
        KONE määrittää suunnan asennuksen yhteydessä. Tämän asetuksen muuttaminen jälkikäteen ei vaikuta näyttöihin.
      • d.
        Ääni
        Näytöt eivät tue ääntä. Tämän asetuksen muuttaminen ei vaikuta näyttöihin.
      • e.
        Näytön tyyppi
        KONE määrittää näytön tyypin asennuksen yhteydessä. Tämän asetuksen muuttaminen jälkikäteen ei vaikuta näyttöihin.
    • 3.
      Valitse Tallenna.
    • 4.
      Aseta näyttöryhmän käyttötunnit valitsemalla Käyttötuntien hallinta.
      Näytölle tulee Käyttötunnit-näkymä.
    • 5.
      Aseta käyttötunnit.
      Järjestelmä kytkee näytöt automaattisesti pois päältä aukioloaikojen ulkopuolella.
      Napsauta Tallenna tunnit.