Sosiaalisen median julkaisujen suodattaminen

Voit käyttää seuraavia sosiaalisen median (Facebookin, Twitterin tai Instagramin) suodattimia:
    • Manuaalinen hyväksyntä
    • Automaattinen suodatus
    • 1
      Valitse sen syötteen Asetukset, jonka haluat suodattaa.
    • 2
      Määritä suodattimet haluamallasi tavalla.
      Seuraavissa osissa kuvataan suodattimien toiminta.

Esihyväksyntä: manuaalinen hyväksyntä

Sinun täytyy hyväksyä kukin julkaisu manuaalisesti, ennen kuin se näkyy näytössä.
    Kun esihyväksyntä on käytössä, Edellyttää hyväksyntää -sarake näkyy sosiaalisen median julkaisujen näkymässäsi. Valitse kunkin julkaisun kohdalla jokin seuraavista:
    • Hyväksy
    • Hylkää
    • Poista julkaisu ja estä käyttäjä
    • i
      Huomautus: Manuaalinen esihyväksyntä estää sosiaalisen median julkaisujen live-päivityksen.

Esihyväksyntä: automaattinen hyväksyntä

Liitetyn tilin julkaisut ohittavat hyväksyntäjonon ja näkyvät näytössä reaaliajassa.
    Sinun täytyy edelleen hyväksyä ulkopuolisten käyttäjien julkaisut.

Kirosanasuodattimet: automaattinen suodatus

Kirosanasuodatin tarkistaa käyttäjien julkaisut tai kommentit automaattisesti sitä mukaa kuin ne lähetetään, ja muuttaa tai sensuroi automaattisesti tietyt sanat tai lauseet.
    Valitse jokin seuraavista tasoista:
    • Tiukka
      Suodattaa kaikki sopimattomat ja negatiiviset ilmaisut. Tämä asetus sopii ympäristöihin, joissa on lapsia.
    • Keskitason suodatus
      Suodattaa vain äärimmäisen törkeän kielen, kuten rasistiset ilmaisut, mutta sallii lievien kirosanojen näytön. Tämä asetus soveltuu aikuisille.
    • Pois
      Tämä vaihtoehto poistaa automaattisen suodatuksen käytöstä ja sallii kaiken sisällön reaaliaikaisen näytön. KONE ei suosittele kaiken automaattisen suodatuksen poistamista käytöstä.