Sellaisen pääkäyttäjän määrittäminen, joka ei asu kiinteistössä eikä käytä sitä

Tämä ohjeaihe on tarkoitettu käyttäjille, jotka eivät asu omistamassaan asunnossa tai kiinteistössä tai käytä sitä muuten. Voit esimerkiksi olla muualla asuva vuokranantaja, mutta olet silti asuntosi asukkaiden KONE Residential Flow -pääkäyttäjä.

Käyttäjien määrittäminen on KONE Residential Flow -järjestelmän käyttöönoton viimeinen vaihe.

1. Avaa sähköpostikutsu.
      KONE Residential Flow -hallinnoija lähetti sinulle sähköpostikutsun. Kun etsit sähköpostikutsua, käytä hakusanoja "KONE Flow" ja tarkista roskapostikansiosi. Ellet löydä sähköpostikutsua, ota yhteys hallinnoijaan.
      Huomautus: Jos jo olet KONE Flow -käyttäjä, kiinteistö lisätään tilillesi automaattisesti. Tällöin voit ohittaa tilisi määrittämisen ja jatkaa kulkuoikeuksien määrittämistä.
    2. Avaa sähköpostikutsussa oleva aktivointilinkki ja aseta tilillesi salasana verkkosivulla.
    3. Lue tietosuojalauseke ja käyttöehdot ja hyväksy ne valitsemalla valintaruutu.
    4. Avaa KONE Flow.
    5. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
    6. Voit halutessasi rekisteröidä tägisi kirjoittamalla sen nimen ja sarjanumeron.
      Voit myös skannata tägiin painetun QR-koodin.
      Ohjatun asetustoiminnon lopussa määritetyt ominaisuudet tukevat näkyviin.
    7. Valitse VALMIS.
      Voit nyt käyttää KONE Residential Flow ‑järjestelmää.
    8. Jos haluat lisätä vain alikäyttäjiä etkä itse käytä sovellusta ovien avaamiseen tai video-ovipuhelujen vastaanottoon, voit poistaa kulkuoikeudet ja ovipuhelut kohdassa Käyttäjät ja ovipuhelin -> NIMIKYLTTI.
    9. Valitse Käyttäjät.
      Käyttäjät-sivulla voit hallita vuokralaistesi tilejä.
    10. Anna vuokralaiselle hallinnoijan oikeudet, mukaan lukien kaikki oikeudet ovien ja ovipuhelimen hallintaan.
      Lisätietoja on ohjeaiheessa Käyttäjän kulkuoikeuksien hallinta.

Huomautus: Pääkäyttäjänä olet vastuussa kiinteistösi käyttäjistä ja heidän kulkuoikeuksistaan.

Huomautus: Hallinnoijalla on oikeus hallita myöntämiäsi käyttöoikeuksia. Jos hallinnoija poistaa profiilisi, myös kaikki luomasi käyttäjät ja vierailijat poistetaan.