Käyttäjän kulkuoikeuksien hallinta

Pääkäyttäjät ja alikäyttäjät, joilla on hallinnoijan oikeudet, voivat lisätä ja poistaa kiinteistönsä KONE Residential Flow -käyttäjiä.

Käyttäjien lisääminen

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Käyttäjät.
    3. Valitse Lisää käyttäjä... sen kiinteistön kohdalla, johon haluat lisätä uuden käyttäjän.
    4. Kirjoita käyttäjän nimi ja määritä kulkuoikeudet rakennuksen oviin.
      Huomautus: Käyttäjät, joilla on hallinnoijan oikeudet, saavat aina kulkea kaikista ovista.
    5. Määritä liukusäätimillä toiminnot, joita käyttäjä saa käyttää:
      KONE Flow – rakennuksen kulkuoikeus KONE Flow -sovelluksella.
      Tägi – aktivoi käyttäjän tägi.
      Avainkoodi – luo tilapäinen avainkoodi, jolla käyttäjä voi käyttää ovipuhelimia ja näppäimistöllä varustettuja kulunvalvontalaitteita.
      Avainkoodi voi olla voimassa enintään 14 päivää.
    6. Määritä käyttäjän KONE Flow -oikeudet valitsemalla sopivat valintaruudut:
      Sähköpostiosoite
      Käyttäjän nimi ovipuhelimen nimikyltissä (jos ovipuhelin on käytössä)
      Kiinteistön hallinnoijan oikeudet.
    7. Lähetä sähköpostikutsu uudelle käyttäjälle valitsemalla LÄHETÄ.
      Jos kutsusähköposti on vanhentunut, tieto tästä näkyy käyttäjän alla.
    8. Jos sähköpostikutsu on vanhentunut, lähetä se uudelleen:

a) Napauta käyttäjää.

b) Lähetä sähköposti uudelleen valitsemalla LÄHETÄ.

Käyttäjien poistaminen

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Käyttäjät.
    3. Napauta käyttäjää, jonka haluat poistaa.
    4. Valitse Poista käyttäjä.

Aiheeseen liittyvää