Sähköpostikutsu

Sähköpostikutsu aktivoi KONE Residential Flow -tilisi tietyssä rakennuksessa. Sinun on luotava salasana sähköpostikutsussa olevan linkin kautta, ennen kuin käytät KONE Flow -mobiilisovellusta ensimmäistä kertaa. Jos jo käytät KONE Flow'ta toisessa rakennuksessa, sinut lisätään uuteen rakennukseen automaattisesti ja saat ilmoitusviestin.

Hallinnoija tai pääkäyttäjä lähettää sinulle sähköpostikutsun. Sähköpostikutsussa oleva aktivointilinkki voidaan käyttää vain kerran, ja se on voimassa 14 päivää. Jos aktivointilinkkisi näyttää olevan vanhentunut, pyydä hallinnoijalta tai pääkäyttäjältä uusi sähköpostikutsu.