KONE Flow -mobiilisovelluksen lataaminen ja asennus

Jos käytät KONE Residential Flow -sovellusta KONE Flow -sovelluksen kanssa, anna KONE Flow'n toimia taustalla. Sen ei tarvitse olla aktiivisesti auki älypuhelimen näytöllä, mutta älä kirjaudu ulos tai sammuta sitä taustalta tarkoituksella.

• Huomautus: KONE Flow -sovelluksen käyttöön tarvitaan iOS 12 tai sitä uudempi versio. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä ei voida taata täydellistä yhteensopivuutta. Lisätietoja älypuhelimen käyttöjärjestelmäversion tarkistamisesta ja App Storen käytöstä on älypuhelimesi käyttöohjeissa.

1. Avaa App Store.
      2. Lataa ja asenna KONE Flow.

KONE Flow'n kieli noudattaa oletuksena älypuhelimen käyttöjärjestelmän kieliasetusta, mutta voit vaihtaa kielen käyttöjärjestelmän asetusten kohdassa KONE Flow.

• Huomautus: KONE Flow -sovelluksen käyttöön tarvitaan Android 8.X tai sitä uudempi versio sekä Bluetooth 4.0 tai sitä uudempi versio. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä ei voida taata täydellistä yhteensopivuutta. Lisätietoja älypuhelimen käyttöjärjestelmäversion ja Bluetooth-version tarkistamisesta sekä Google Playn käytöstä on älypuhelimesi käyttöohjeissa.

1. Avaa Google Play.
      2. Lataa ja asenna KONE Flow.

KONE Flow:n kieli noudattaa älypuhelimen käyttöjärjestelmän kieliasetusta.

Joissakin Android-älypuhelimissa käytetään akunsäästömenetelmiä, joiden seurauksena esimerkiksi oven avaaminen ja videopuhelut eivät toimi KONE Flow -sovelluksella. Vastaavasti joissakin Android-älypuhelimissa sijaintiasetusten on oltava päällä.

Lisätietoja Android-älypuhelimen optimoimisesta on ohjeaiheessa Androidin asetusten optimointi.