Pääkäyttäjän määrittäminen

Tämä ohjeaihe on tarkoitettu käyttäjille, jotka asuvat omistamassaan asunnossa tai kiinteistössä taikka käyttävät sitä ja jotka ovat KONE Residential Flow -järjestelmän pääkäyttäjiä kyseisessä asunnossa tai kiinteistössä.

Käyttäjien määrittäminen on KONE Residential Flow -järjestelmän käyttöönoton viimeinen vaihe.

1. Avaa sähköpostikutsu.
      KONE Residential Flow -hallinnoija lähetti sinulle sähköpostikutsun. Kun etsit sähköpostikutsua, käytä hakusanoja "KONE Flow" ja tarkista roskapostikansiosi. Ellet löydä sähköpostikutsua, ota yhteys hallinnoijaan.
    2. Avaa sähköpostikutsussa oleva aktivointilinkki ja aseta tilillesi salasana verkkosivulla.
    3. Lue tietosuojalauseke ja käyttöehdot ja hyväksy ne valitsemalla valintaruutu.
    4. Avaa KONE Flow.
    5. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
    6. Suorita ohjattu asetustoiminto:

Huomautus: Ohjatun toiminnon vaiheet vaihtelevat käytettävissäsi olevien ominaisuuksien mukaan.

a) Rekisteröi älypuhelimesi avaimeksi, jolla voi avata ovia.

b) Rekisteröi tägisi kirjoittamalla sen nimi ja sarjanumero.
      Voit myös skannata tägiin painetun QR-koodin.

c) Yhdistä älypuhelimesi ovipuhelimeen.
      Jos käytössäsi on ovipuhelujen vastaanottotoiminto, käyttämäsi nimikyltti lisätään ovipuhelimeen automaattisesti. Voit muuttaa nimikylttiä tai poistaa sen kohdassa Ovipuhelin -> NIMIKYLTTI.

d) Valitse VALMIS.
      Voit nyt käyttää KONE Residential Flow ‑järjestelmää.

Huomautus: Pääkäyttäjänä olet vastuussa kiinteistösi käyttäjistä ja heidän kulkuoikeuksistaan.

Huomautus: Hallinnoijalla on oikeus hallita käyttöoikeuksiasi. Jos hallinnoija poistaa profiilisi, myös kaikki luomasi käyttäjät poistetaan.