Käyttöoikeuksien käytön tarkastelu

Kunkin kiinteistön käyttöoikeuksien kokonaismäärä määritetään kiinteistön ja KONEen välisessä sopimuksessa. Kaikki kiinteistön käyttäjät käyttäjätyypistään riippumatta kuluttavat kiinteistölle määritettyjä käyttöoikeuksia.

1. Voit tarkastella kiinteistösi käytettävissä olevia käyttöoikeuksia valitsemalla Valikko -> OMAT KÄYTTÄJÄT.

Käytettävissä on neljäntyyppisiä käyttöoikeuksia:

• Tagien käyttöoikeudet
      Määrittää niiden fyysisten RFID-tagien määrän, joilla ovi voidaan avata.
    • Digitaalisten avaimien käyttöoikeudet
      Määrittää niiden älypuhelinavaimien määrän, joilla ovi voidaan avata. Kullakin älypuhelimella on oltava erillinen käyttöoikeus.
    • Ääniovipuhelujen käyttöoikeus
      Määrittää niiden puhelimien määrän, jotka voivat vastaanottaa pelkkiä äänipuheluja.
    • Video-ovipuhelujen käyttöoikeus
      Määrittää niiden älypuhelimien määrän, jotka voivat vastaanottaa videopuheluja. Kullakin älypuhelimella on oltava erillinen käyttöoikeus.