Älypuhelinavaimien, tägien ja avainkoodien hallinta

Ennen kuin voit käyttää älypuhelinavainta tai tägiä, sinun täytyy rekisteröidä se järjestelmään.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Uuden älypuhelimen rekisteröinti tai vanhan älypuhelimen vaihtaminen.

Huomautus: Pidä mekaaninen avain aina mukanasi varmuuden vuoksi. KONE Flow ei korvaa mekaanista avainta.

Älypuhelinavaimien lisääminen tai poistaminen

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Käyttäjät.
    3. Napauta omaa tiliäsi (Minä).
    4. Ota älypuhelinavain käyttöön tai poista se käytöstä Älypuhelinavain-valintakytkimellä.

Tägien lisääminen ja poistaminen

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Käyttäjät.
    3. Napauta käyttäjää, jolle haluat lisätä tägejä tai jolta haluat poistaa tägejä.
    4. Lisää tägi valitsemalla Aktivoi tägi.
    5. Kirjoita tägin nimi ja sarjanumero.
      Voit myös skannata tägiin painetun QR-koodin.
    6. Valitse Aktivoi.
    7. Poista tägi käytöstä valitsemalla Poista.
      Voit määrittää poistetun tägin esimerkiksi jollekin toiselle luomallesi käyttäjälle.

Avainkoodien lisääminen ja poistaminen

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Käyttäjät.
    3. Napauta käyttäjää, jolle haluat lisätä tai jolta haluat poistaa avainkoodin.
    4. Ota toiminto käyttöön Avainkoodi-liukusäätimellä.
    5. Aseta avainkoodin voimassaolon alkamis- ja päättymispäivät.
      Huomautus: Avainkoodien voimassaoloaika voi olla enintään 14 päivää.
    6. Valitse Tallenna.
      Huomautus: Avainkoodi luodaan, kun olet napauttanut Tallenna-kohtaa.
    7. Näet avainkoodin napauttamalla käyttäjää uudelleen.
      Avainkoodi tulee näkyviin.
    8. Jaa avainkoodi valitsemalla Jaa.
    9. Poista avainkoodi poistamalla sen valinta Avainkoodi-liukusäätimellä.
      Huomautus: Avainkoodi vanhenee määritettynä voimassaolon päättymispäivänä automaattisesti. Jos haluat jatkaa avainkoodien käyttöä, sinun on luotava uusi koodi.