Oman tilin hallinta

1. Avaa KONE Flow.
    2. Napauta KONE Flow'n vasemmassa yläkulmassa olevaa Tili-kuvaketta.
    3. Voit tarkastella ja muokata seuraavia asetuksia:
      • Sähköpostiosoite, jolla kirjaudut tilillesi ja jonka kautta pääkäyttäjä ja hallinnoija voivat olla sinuun yhteydessä (sähköpostiosoitetta ei voi muokata).
      • Arvioitu kävelynopeutesi (hidas, keskitaso tai nopea)
        Kun sovellus tietää kävelynopeutesi, (automaattiset) hissikutsut ovat tarkempia ja odotusaikasi lyhenevät.
      • Ovipuhelimen, tiedotteiden ja kutsutun hissin ilmoitusasetukset.