Ovipuhelujen ja nimikylttien aktivointi ja hallinta

Määrittämisen yhteydessä nimikylttisi lisättiin automaattisesti ovipuhelimeen (jos hallinnoijasi sallii tämän). Voit hallita ovipuhelimessa näkyvää nimikylttiä sekä siihen liittyviä puhelinnumeroita, joihin ääni- ja video-ovipuhelut soitetaan.

Ovipuhelimen nimikylttien lisääminen (ovipuhelujen aktivointi)

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Ovipuhelin.
    3. Valitse LUO UUSI NIMIKYLTTI....
    4. Kirjoita nimikyltin nimi.
      Tämä nimi näkyy ovipuhelimessa.
    5. Valitse videopuhelun vastaanottajat Lisää videopuhelun vastaanottaja... -painikkeilla.
      Valitse luettelosta käyttäjä, joka voi vastaanottaa video-ovipuheluja.
    6. Voit myös valita Lisää äänipuhelun vastaanottaja… -vaihtoehdon, jos haluat vastaanottaa vain äänipuheluja.
      Kirjoita pelkkien ääniovipuhelujen vastaanottajan maanumero, puhelinnumero ja yhteyshenkilön nimi.
      Huomautus: Ovikoodi, jolla ovi voidaan avata äänipuhelun aikana, on oletusarvoisesti 00*.
    7. Jos otat sekä videopuhelut että äänipuhelut käyttöön, voit valita Vain silloin, kun videopuhelu ei ole käytettävissä -vaihtoehdon.
      Jos videopuhelua ei voida muodostaa 10 sekunnin kuluessa esimerkiksi internetyhteyden ongelmien vuoksi, järjestelmä soittaa äänipuhelun puhelimeesi.
    8. Valitse Valmis.

Ovipuhelimen nimikylttien poistaminen

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Ovipuhelin.
    3. Napauta nimikylttiä, jonka haluat poistaa.
    4. Valitse Poista nimikyltti.
    5. Vahvista poisto.

Vastaanottajien lisääminen aiemmin luotuun nimikylttiin

Yhteen nimikylttiin voidaan liittää useita vastaanottajia, jotka voivat vastaanottaa ovipuhelimesta tulevan videopuhelun.

Huomautus: Jos liität samaan nimikylttiin useita vastaanottajia, ovipuhelin soittaa heille kaikille samanaikaisesti. Puhelu yhdistetään siihen puhelimeen, johon vastataan ensimmäisenä.

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Ovipuhelin.
    3. Valitse videopuhelun vastaanottajat Lisää videopuhelun vastaanottaja... -painikkeilla.
      Valitse luettelosta käyttäjä, joka voi vastaanottaa video-ovipuheluja.
    4. Voit myös valita Lisää äänipuhelun vastaanottaja… -vaihtoehdon, jos haluat vastaanottaa vain äänipuheluja.
      Kirjoita pelkkien ääniovipuhelujen vastaanottajan maanumero, puhelinnumero ja yhteyshenkilön nimi.
      Huomautus: Ovikoodi, jolla ovi voidaan avata äänipuhelun aikana, on oletusarvoisesti 00*.
    5. Jos otat sekä videopuhelut että äänipuhelut käyttöön, voit valita Vain silloin, kun videopuhelu ei ole käytettävissä -vaihtoehdon.
      Jos videopuhelua ei voida muodostaa 10 sekunnin kuluessa esimerkiksi internetyhteyden ongelmien vuoksi, järjestelmä soittaa äänipuhelun puhelimeesi.
    6. Valitse Valmis.