Ovipuhelimen valokuvien ottaminen ja hallinta

Ovipuhelimessa on kamera, jolla voit ottaa valokuvia vierailijoista. Voit ottaa ja hallita kuvia KONE Flow -sovelluksella. Voit ottaa valokuvia videopuhelun aikana. Voit myös halutessasi ottaa käyttöön toiminnon, joka ottaa automaattisesti valokuvan ovikelloasi soittavista vierailijoista silloin, kun et ole kotona.

Huomautus: Jos käytät Apple-laitetta, et voi määrittää järjestelmää ottamaan automaattisesti valokuvaa vierailijoista, jotka soittavat ovikelloasi ollessasi poissa kotoa (iOS ei tue tätä toimintoa).

Valokuvan ottaminen videopuhelun aikana

1. Ota valokuva napauttamalla kamerakuvaketta.
      Kamerakuvake on käytettävissä puheluhälytysikkunassa ennen puheluun vastaamista ja puhelun aikana.
    2. Anna KONE Flow -sovellukselle lupa käyttää valokuvagalleriaasi, jos sovellus pyytää sitä.

Vierailijoiden automaattisen kuvaustoiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit määrittää ovipuhelimen ottamaan vierailijasta valokuvan automaattisesti, kun et ole paikalla. Toiminto on oletusarvoisesti käytössä.

1. Avaa KONE Flow.
    2. Napauta KONE Flow'n vasemmassa yläkulmassa olevaa Tili-kuvaketta.
    3. Napauta SIJAINNIT-kohdasta rakennusta, jota haluat muokata.
    4. Ota Tallenna valokuva vierailijasta, jolle ei vastattu -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä OVIPUHELIMEN ASETUKSET -kohdan liukusäätimellä.

Ovipuhelimen ottamien valokuvien hallinta

Valokuvat ovat käytettävissä KONE Flow -sovelluksen kautta.

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse Ovipuhelin.
    3. Avaa OVIPUHELINLOKI-osa.
      Ovipuhelin kirjaa kaikki vierailijoiden puhelut ja tallentaa valokuvat puhelukohtaisesti.
    4. Suurenna valokuvaa napauttamalla sitä.
    5. Poista valokuva napauttamalla roskakorikuvaketta.
    6. Jaa valokuva napauttamalla Jaa-kuvaketta.