KONE Residential Flow -rakennuksen yleiskuvaus

img_Residential_Flow_Architecture_for_end_users
    1. Käyttäjäroolit:
      A) Hallinnoija – lisää pääkäyttäjiä ja sivullisia käyttäjiä KONE Flow Managerin avulla, hallinnoi KONE Residential Flow -järjestelmää (tyypillisesti rakennuksen isännöitsijä)
      B) Pääkäyttäjä – lisää alikäyttäjiä ja vierailijoita KONE Flow -sovelluksen avulla, asuu asunnossa, käyttää KONE Residential Flow -järjestelmää
      C) Alikäyttäjä – asuu asunnossa, käyttää KONE Residential Flow -järjestelmää KONE Flow-sovelluksella, tägillä tai äänipuhelujen avulla; voi lisätä alikäyttäjiä ja vierailijoita, jos pääkäyttäjä myöntää hallinnoijan oikeudet
      D) Vierailija – käyttää KONE Residential Flow -järjestelmää tilapäisellä avainkoodilla, jos pääkäyttäjä tai hallinnoijan oikeuksilla varustettu alikäyttäjä on lisännyt hänet järjestelmään
      E) Sivullinen käyttäjä – käyttää KONE Residential Flow -järjestelmää KONE Flow -sovelluksella tai tägeillä, jos hallinnoija on lisännyt hänet järjestelmään
    2. Ovipuhelin ja avaimenlukija
    3. Avaimenlukija
      Kun avaimenlukija aktivoidaan älypuhelinavaimella tai tägillä, se avaa oven.
    4. Älypuhelinavain
      KONE Flow -sovellus toimii älypuhelinavaimena, jolla voi avata oven.
    5. Tägi
      Elektroninen avain, jolla voi avata ovia.
    6. Videopuhelu
      Kun vierailija painaa yhteyshenkilön nimeä ovipuhelimessa, ovipuhelin soittaa videopuhelun käyttäjälle. Käyttäjällä on oltava KONE Flow -sovellus.
    7. Äänipuhelu
      Kun vierailija painaa yhteyshenkilön nimeä ovipuhelimessa, ovipuhelin soittaa äänipuhelun, jos käyttäjällä ei ole KONE Flow -sovellusta.
    8. Kiinteistö
      Kiinteistö on rakennuksen osa, kuten asunto, sauna, pyörävarasto tai jokin muu paikka, jonka kulku- ja käyttöoikeuksia halutaan hallita.
    9. Automaattinen hissikutsu
      Hissi voi noutaa automaattisesti käyttäjän, joka avaa pääoven älypuhelinavaimella, tägillä tai avainkoodilla, tai vierailijan, jolle avataan pääovi video-ovipuhelun aikana.